Brad Pitt se retrage

A venit vremea bilantului? Asta s-ar spune dupa declaratiile pe care le face actorul in ultima vreme.
A venit vremea bilantului? Asta s-ar spune dupa declaratiile pe care le face actorul in ultima vreme. Publicitate - desi nu cred ca este cazul - oboseala, criza barbatului de 40 de ani, copiii, Angelina, care sa fie motivul pentru care Pitt s-a decis sa... "taie in carne vie" atunci cand vine vorba despre cariera lui? Multe dintre fanele lui au fost socate auzind declaratiile pe care le-a facut actorul in ultima vreme.

In prima faza, cel care este considerat unul dintre cei mai frumosi barbati din lume, a declarat ca refuza orice film care contine scene de nuditate. Asadar, adio scene fierbinti cu frumuselul de 43 de ani. "Nu vreau sa ma simt stanjenit atunci cand vor creste copiii mei si-mi vor vedea filmele", a declarat actorul intr-un interviu acordat celor de la BBC.
"Nu voi mai accepta nicio scena de nuditate in cariera mea"
, a continuat Pitt. O schimbare radicala fata de vremurile in care a aparut in pelicule precum "Thelma & Louise" sau "Troy". In schimb, aceste declaratii s-au potrivit perfect cu momentul in care partenera lui, Angelina Jolie, a interpretat un rol care presupune nuditate in pelicula "Beowulf came out in theaters". Sa fie oare o aluzie?

De asemenea, in acelasi interviu, a declarat ca, pe viitor, va fi foarte selectiv in ceea ce priveste acceptarea anumitor roluri. "Am impresia ca mai am putine filme in care o sa mai joc. Sunt hotarat sa joc numai roluri care ma intereseaza cu adevarat".

"Cred ca actoria este o treaba valabila la tinerete"


La putin timp dupa aceste declaratii, actorul a iesit la rampa cu unele si mai ravasitoare. "Cred ca actoria este o treaba valabila la tinerete.
Sunt putine roluri interesante pentru actorii in varsta si toti imbatranim. Eu am senzatia ca am spus ce era de spus in aceasta meserie. Am impresia ca mi-a trecut vremea si este debusolant"
, a declarat Pitt.

"Bineinteles ca mai am destule planurile in acest domeniu, insa mai intai am sa le finalizez si abia apoi am sa vorbesc despre ele", a tinut sa precizeze actorul.

In ceea ce priveste planurile de viitor in plan personal, Brad este sincer si spune ca vrea sa se dedice mai mult cresterii copiilor lui. Impreuna cu partenera lui de viata, actorul are case in Franta, California si New Orleans si obisnuieste sa se mute impreuna cu micutii lor in locurile in care filmeaza.

Pitt declara ca acest stil de viata are multe beneficii pentru cei sase copii, trei adoptati (Maddox, 6 ani, nascut in Cambodgia, Pax, 4 ani, nascut in Vietnam, si Zahara, 3 ani, nascuta in Etiopia) si trei naturali (gemenii Knox Leon si Vivienne, nascuti in 2008, si Shiloh, care a venit pe lume in Namibia, in mai 2006).

"Fiecare loc este interesant in felul lui, te face sa te simti altfel si iti ofera alte lucruri.
Luam din fiecare loc cate ceva si micutii la fel. Suntem foarte mandri si fericiti ca le putem oferi privilegiul de a vedea si cunoaste atat de multe lucruri si locuri"
, declara Brad Pitt. "Nu vrem decat putina liniste in viata noastra", conchide actorul.

Ma intreb cum o sa reuseasca sa gaseasca aceasta liniste, daca presa ii urmareste in mod constant - asa cum este si normal, mai ales ca ei insusi dau motive. Spre exemplu, zilele trecute Dailymail.com a iesit cu o stire bomba: "Angelina si Pitt se cearta pe alegerea locului de veci". Stiu ca suna ciudat, dar se pare ca acesta este adevarul. Jolie este foarte interesata sa gaseasca un loc de veci, fapt care-l enerveaza la culme pe Pitt. El considera ca este mult prea devreme sa se gandeasca la acest lucru.
Apropiatii spun ca acest conflict a zdruncinat din nou relatia celor doi, care nu a fost niciun moment una linistita.

Oricum ar fi, "valurile" care vin din zona Brangelina sunt tulburi. Tu ce parere ai despre aceasta poveste?

 

Foto: Mediafax

5 August 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod