Bianca şi Victor Slav divorţează în ianuarie! Despărţirea este stabilită în contract

de Daniel Dumitrescu, 26 Noiembrie 2013

Căsătoria lor este o acțiune de marketing. Cele două vedete ar fi trecut pe hârtie data nunții, dar și pe cea a divorțului, anunță România TV.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se îndreaptă spre divorț, despărțirea lor fiind clar stabilită, prin contract, înainte de căsătorie. Jurnaliştii de la România TV au intrat în posesia unui contract semnat de cele două vedete, documentul dovedind că nunta a fost una de fațadă, iar obligația lor de a rămâne căsătoriți expiră în ianuarie 2014. Până atunci, cei doi ar urma să se despartă.

"Am lucrat o perioadă cu Bianca. Am crezut foarte mult în relaţia ei cu fotbalistul Cristea şi mi se părea că formau un cuplu potrivit. Erau îndrăgostiţi şi am crezut că se va căsători cu Cristea, nu cu Victor Slav. Nu am crezut nicio clipă în relaţia Biancăi cu Victor", a comentat, la România TV, designerul Sonia Trifan.

"De fiecare dată când mă gândesc la Bianca, mă gândesc la sume bine conturate. Vinde bine, este un produs de imagine şi de fiecare dată consider că ce a făcut este pentru imagine şi pentru bani în plus", a adăugat aceasta.

Zvonurile potrivit cărora Bianca și Victor nu se mai înțeleg și doresc să divorțeze au apărut la scurt timp după ce ei s-au căsătorit. Cei doi au susținut că aceste informații sunt doar speculații fără nicio bază reală, însă tabloidele au continuat să scrie despre despărțirea lor.

La sfârșitul lunii trecute, presa a scris că fosta asistentă TV a făcut o întrerupere de sarcină.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat religios, pe 29 septembrie, la biserica Oltea, din Capitală, evenimentul fiind foarte mediatizat.

Pe de altă parte, Bianca are toate motivele să sărbătorească. Ea a încheiat recent un contract cu trustul Intact, în urma căruia vedeta va avea o emisiune la postul Antena 2.
Simona Gherghe a făcut publică această informație la "Acces direct": "A semnat cu Antena 2. O să facă o emisiune acolo!", a spus prezentatoarea TV. "Rămâneţi pe Antena 2, o veţi vedea pe Bianca acolo", a spus și Mara Bănică în acelaşi program.

Fotoreporterii ziarului Libertatea au surprins-o pe Bianca în timp ce mergea la sediul trustului Intact, pentru a negocia contractul.

Înțelegerea semnată de soția lui Victor Slav survine după ce ea a depus plângere la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), susținând că în emisiunile "Acces Direct" și "Wow Biz" i-au fost aduse injurii și i s-a încălcat dreptul la propria imagine și la viață privată.
Ulterior, ea și-a retras sesizarea la adresa emisiunii realizate de Simona Gherghe.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabriela pe 26 Nov 2013, 20:55
    Rusine !

    Ca aceste specimene sa invete o lectie, ar trebuie ca toti cei care au participat la nunta sa-I dea in judecata pentru frauda. Invitatii au cheltuit bani cu tinuta, deplasarea si darul de nunta , in timp ce Bianca si Victor au pus banii in cont ! Nu as fi surprinsa sa aud ca Bianca are deja pe viitorul mire ales, cu o data exacta a casatoriei si una a divortului !!!

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod