Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au împăcat. 7 gesturi care i-au dat de gol!

Începutul de an a fost unul agitat în lumea mondenă, iar ştirea potrivit căreia Bianca Drăguşanu şi Victor Slav urmează să divorţeze a căzut ca un fulger peste apropiaţii celor doi.

După ce Bianca Drăguşanu a fost plecată la Paris cu Adrian Cristea, fostul ei iubit, Victor Slav a anunţat că în viitorul apropiat, Bianca va fi viitoarea lui fostă nevastă. De la acel anunţ şi până astăzi au trecut mai multe luni, iar lucrurile par a se fi liniştit între cei doi.

Nu au depus actele de divorţ


Deşi Victor Slav părea decis să divorţeze de Bianca Drăguşanu, se pare că acum acesta nu mai este atât de categoric. Cu toate că a trecut aproximativ o lună de când a fost înşelat, Victor nu a ajuns încă la notar pentru a depune actele de divorţ, ceea ce ne dă de gândit şi ne face să ne întrebăm dacă nu cumva el a trecut foarte uşor peste trădarea soţiei lui.

Şi-au petrecut noaptea împreună


La sfârşitul lunii ianuarie, Victor Slav şi Bianca Drăguşanu şi-au dat întâlnire la un restaurant, pentru a discuta despre divorţ. Aşa cum deja ne-am obişnuit, paparazzii au fost pe urmele celor două vedete, iar tabloidele au notat că Victor şi Bianca au ieşit din local mai fericiţi decât atunci când au intrat.

S-a speculat chiar că, deşi au plecat separat de la restaurant, s-au reîntâlnit pe seară, iar noaptea şi-au petrecut-o împreună.

Prietenii lor spun că Bianca şi Victor s-au împăcat


Vica Blochina, fosta amantă a lui Piţurcă şi una dintre cele mai bune prietene ale Biancăi Drăguşanu, a afirmat săptămâna trecută, în direct la Pro TV, că Victor şi Bianca s-au împăcat.

„S-au împăcat, Bianca este foarte liniştită, totul e bine între ei“, a spus Vica, iar apoi şi-a dat seama că a rostit unele cuvinte care nu trebuiau spuse pe post. „Am vrut să spun că lucreză la o împăcare sau deja s-au împăcat, nu ştiu sigur“, a continuat fosta amantă a lui Piţi.

Bianca s-a pozat cu verigheta la mână


Zilele trecute, Bianca Drăguşanu a postat pe Facebook o fotografie prin care vroia să le demonstreze tuturor că relaţia ei cu Victor este una normală. Vedeta s-a fotografiat în timp ce-şi acoperă ostentativ ochii cu o şapcă pe care o ţine cu mâna stângă, astfel încât să-i iasă în evidenţă inelul de logodnă şi verigheta de pe deget.

„Când cineva îţi spune că nu poţi, demonstreză-i că o să o faci“, era mesajul care însoţea fotografia.

Victor a ordonat, Bianca s-a conformat


Apropiaţii Biancăi spun că vedeta şi Victor Slav au început din nou să se întâlnească şi să discute despre relaţia lor, iar Bianca face deja sacrificii pentru a nu-şi pierde soţul. „Bianca avea stabilit să plece împreună cu Ana Radu, designerul cu care colaborează, şi cu alte câteva fete în Maldive, dar el i-a impus să nu se ducă. Bianca, de dragul lui, s-a conformat şi a renunţat, pe ultima sută de metri, la plecare, chiar dacă a pierdut o sumă importantă de bani“, a spus o prietenă de-a Biancăi pentru Cancan.

Victor Slav a ajuns „cel mai prost din curtea şcolii“


De când au apărut informaţiile potrivit cărora Victor a iertat-o pe Bianca, prezentatorul de la Pro TV s-a izolat de prietenii săi. De ce a făcut Victor acest lucru? Un apropiat de-al lui le-a dezăvluit celor de la Cancan că prezentatorul este considerat acum „cel mai prost din curtea şcolii“.

„Sunt aproape două săptămâni de când prietenii lui nu mai ştiu nimic de el.

Nu răspunde nimănui la telefon, nu vorbeşte cu nimeni. Avem senzaţia că ne evită. De când a început să dea semne că o va ierta pe Bianca, toată lumea l-a judecat foarte aspru. I-am spus toţi că dacă a făcut-o o dată, îl va înşela şi a doua oară şi că nu ar trebui să treacă peste asta. Acum, în cercul nostru de prieteni circulă o vorbă: el este cea mai proastă cunoştinţă pe care o avem“, a spus unul dintre prietenii lui Victor Slav.

Bianca îşi lasă cariera pentru a-l recuceri pe Victor


Din dorinţa de a-i demonstra lui Victor Slav că s-a schimbat şi că este conştientă că a greşit, Bianca Drăguşanu a început să-şi pună cenuşă în cap în direct la TV, la toate emisiunile de scandal. Însă, soţia lui Victor Slav a neglijat un aspect important: ea este sub contract cu trustul Intact, iar orice apariţie a ei la o televiziune concurentă o costă scump pe Bianca.

„Ea a fost chemată de conducătorii de la Intact şi, după o oră de de discuţii, a plecat terminată de acolo.

A aflat că ar fi încălcat anumite puncte din contract, în special cele care se refereau la interzicerea de a da declaraţii pentru alte trusturi media, şi, în consecinţă, ar avea de plătit nu mai puţin de 90.000 de euro trustului Intact“, a spus o prietenă de-a Biancă Drăguşanu.

5 Februarie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 11 Feb 2014, 08:18
    parere

    Oameni buni,lasatii sa-si traiasca viata asa cum vor,nui mai tot urmriti ai nu le mai dati sfaturi.Ei se iubesc si vor sa fie impreuna,numai ca emisiunile dela Antena 1 cu acele pupeze care tot vin si isi dau cu parerea ar fi bine sa-si tina parerea pt.ele si sa se mai uite in oglinda......

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod