Bianca Drăguşanu nu se dezminte. Sacrifică totul pentru popularitate!

Zilele trecute, în presă au apărut nişte mesaje despre care se presupune că şi le trimiteau Anda Adam şi Victor Slav pe vremea când prezentatorul de la Pro TV era proaspăt căsătorit cu Bianca Drăguşanu.

Mesajele au fost prezentate de revista Ciao, iar informaţia a fost preluată de toate posturile TV, de emisiunile de scandal şi de tabloide.

Potrivit Cancan, în timp ce Victor se plângea la televizor că Bianca i-a fost infidelă, prezentatorul TV păstra legătura cu fosta iubită, Anda Adam, căreia i-a dezvăluit cele mai ascunse gânduri. SMS-urile arată că Anda i-a cerut lui Victor să-şi ia hainele de la Bianca şi să se mute la ea. Există însă zvonuri că mesajele au fost inventate tocmai de Bianca din dorinţa de a-şi spăla imaginea publică.

Iată câteva dintre mesaje:

Anda Adam: Vreau să te întreb dacă ţi-ai luat hainele de la ea
A.A.: Vrei să vine eu la tine, să rămân la tine peste noapte?
A.A.: Eşti tu foarte panicat!
A.A.: Nu ştiu de ce ne ferim atât! Până acum, de două luni nu simţea ea (Bianca)?
Victor Slav: Bianca nu e acasă!
V.S.: Nu o las eu pe asta aşa, îi arăt eu cine deţine controlul situaţiei!
A.A.: Stai liniştit că ea îşi face viaţa cu tine de mână
V.S.: Tu ce zici să facem?
A.A: Cum vrei tu, eu dacă mai stau mult aşa mă ia somnul. Ţi-ai luat hainele de la ea?
V.S.: Nu, că n-aş vrea să-i dau de bănuit. Aş vrea s-o urmăresc pe Bianca să văd ce face
A.A.: Face sex.


După apariţia mesajelor, Victor Slav nu a vrut să comenteze cele întâmplate şi s-a rezumat doar la a posta pe Facebook trei versuri din poezia „Epigonii“, a lui Mihai Eminescu. „Simţiri reci, harfe zdrobite / Mici de zile, mari de patimi, inimi bătrâne, urâte / Măşti râzânde, puse bine pe-un caracter inimic“, a scris Victor Slav pe celebra reţea de socializare.

 



Dacă Victor Slav nu a vrut să comenteze despre apariţia mesajelor, Bianca Drăguşanu a fost intervievată de reporterii de la Cancan, cărora le-a spus că nu crede că mesajele sunt reale. „Nu pot să vorbesc. Doar vreau să nu cred. Eu nu cred că mesajele sunt reale. Sentimentele nu se pot schimba de la o zi la alta şi eu cred că Victor mă iubeşte. Nu cred că încă o iubeşte pe Anda Adam. Victor nu m-a dezamăgit niciodată“, a spus Bianca.

În scandalul mesajelor a intervenit şi jurnalista Mara Bănică, aceasta afirmând în direct la Antena 1 că a vorbit cu Anda Adam, iar totul pare fi doar un nou plan bine pus la punct de Bianca Drăguşanu, care speră ca în acest fel să-şi mai spele din păcate şi publicul să nu o mai atace.

„Am venit de 3 zile, eram plecat de o lună şi ceva. A trebuit să mă întorc pentru un concert. Acele mesaje sunt date de pe Messanger from Facebook. Eu nu am activat acest program pe telefon. Dacă acele mesaje sunt date de pe telefon, de ce la acele mesaje scrie „sent from web". Grafica prezentată este a unui iPhone4, iar eu am iPhone5", i-ar fi spus Anda Adam Marei Bănică.

După dezvăluirile făcute de Mara Bănică, un alt apropiat de-al Andei Adam a vorbit despre presupusele mesaje dintre artistă şi Victor Slav. „Nu este nimic adevărat, totul este făcut în Photoshop. Cu Victor n-am mai vorbit de luni de zile, ultima dată când am vorbit cu el era strict pentru o problemă cu un act. Nu înţeleg de ce se încearcă să mi se facă rău gratis, din pacate asta este ţara în care trăim, întâlneşti tot mai puţini oameni de calitate în ultimul timp“, i-ar fi spus cântăreaţa unui amic.

 

 



Pe lângă faptul că acum încearcă să arunce vina pe Victor Slav pentru escapada ei la Paris alături de Adrian Cristea, Bianca mai este acuzată şi de faptul că şi-a regizat propria nuntă şi propriul divorţ. Tot mai multe voci din mass-media afirmă că fosta asistentă de la „Un show păcătos“ a fost instruită foarte bine de Cătălin Botezatu, iar acum Bianca mânuieşte perfect arta marketingului şi îşi creşte popularitatea prin mijloace nu foarte ortodoxe.

 

13 Februarie 2014
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • RoMania pe 13 Feb 2014, 21:20
    Hai RoMania.....

    ....totul este fabricat ...si in "fabrica" asta lucreaza cu mult spor toti ; Bianca, Slav, Anda,Gristea ,presa....asa se fac multi BANI ,mai ales , pe timp de criza ....!

    1
    0

  • citizen cc pe 13 Feb 2014, 14:11
    TUrata ...

    Daca te pricepi la famei realizezi ca Bianca este chiar urata si nu are pic de esx appeal , este plata si fara charisma dar televiziunile au prins un pont si trag de el acum , astia doi fac bani , chibitii comenteaza iar prostimea se uita ...Dar chiar nu pricep cine se uita la aceste mizerii care se tot repeat ?

    5
    0

  • Adam pe 13 Feb 2014, 13:22
    femeile din cauciuc fac rating

    De ce i se face publicitate mutilatei aleia de bianca, nu stiu! Poate ca tvziunile nu vor sa abordeze subiecte reale si apeleaza la controverse despre femei din cauciuc...

    5
    0

  • Iulia pe 13 Feb 2014, 12:53
    Nu cred

    Ca acele mesaje au fost fabricate ci sunt cat se poate de reale. victor a zis ca facebook ul Andei ar fi fost spart si ca cineva a scris acele mesaje in numele ei, asta ar insemna ca si contul lui Victor sa fie spart si cineva sa ii raspunda Andei la acele mesaje. dar repet: eu cred ca mesajele sunt reale.

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod