Bătălia dintre Victor Slav şi Adrian Cristea pentru Bianca Drăguşanu. Cine câştigă?

După declaraţiile de zilele trecute ale lui Adrian Cristea, între fotbalist şi Bianca Drăguşanu a izbucnit un conflict, însă în lupta dintre ei doi a intrat şi Victor Slav, soţul fostei asistente a lui Capatos.

Sătul să fie numit amantul Biancăi Drăguşanu, după escapada pe care cei doi au avut-o la începutul acestui an la Paris, Adrian Cristea a ieşit la atac. Se pare că el a primit 8.000 de euro de la Antena 1 pentru a pornit atacul asupra Biancăi şi pentru a spune exact ce s-a întâmplat între ei doi în Franţa.

După ce Cristea a afirmat că Victor Slav sigur ştia că Bianca se vede cu el, diva a spus că fotbalistul şi-a văzut visul împlinit: a reuşit să-i distrugă definitiv căsnicia. „Am vorbit cu Victor, el ştie foarte bine adevărul, noi suntem puţin implicaţi în povestea asta şi fiecare are partea lui de adevăr. Victor este rănit, eu sunt un om rănit, Adi Cristea este satisfăcut“, a spus Bianca Drăguşanu.

Fotbalistul nu a vorbit la TV doar despre relaţia dintre el şi Bianca, ci a dat detalii şi despre ceea ce se întâmpla între fosta lui iubită şi Victor Slav. „Bianca a spus că a prins o oarecare frică de Victor. Îi controla orice mişcare, acţiune, cuvânt. Aşa am înţeles eu, că e foarte posesiv. Îi era frică de el. Se certau foarte tare şi des. A bruscat-o de multe ori şi a tras-o de păr. Bianca nu l-a iubit niciodată pe Victor. îmi spunea că îi e frică de el să nu o lovească. Îi era frică să se ducă acasă“, a spus Cristea.

În apărarea lui Victor Slav a sărit Anda Adam, fosta lui iubită. Cântăreaţa a spus că prezentatorul de la Pro TV nu este un om violent şi că nu s-a pus niciodată problema să rezolve problemele prin violenţă. „Victor nu este un tip violent. Este un om civilizat şi niciodată nu a avut reacţii violente faţă de mine, dar nici eu nu sunt genul de om care să-l facă să reacţioneze la nervi. Noi, când am avut o problemă, am încercat să discutăm foarte calm, să găsim soluţii şi rezolvări“, a afirmat Anda Adam.

Chiar dacă părea că va sta departe de acest scandal, Victor Slav a reacţionat până la urmă, făcând acest lucru mai întâi prin intermediul paginii sale pe Facebook, acolo unde a postat un mesaj sugestiv. „Too many fucking idiots“ (Prea mulţi idioţi) a scris Victor pe Facebook.



Observând că soţul ei a început să reacţioneze, Bianca şi-a schimbat discursul şi a afirmat că îl va da în judecată pe Adrian Cristea. „Voi discuta cu Adi, de fapt cu domnul Cristea, pentru că nu mai este acel Adi, nu-l mai recunosc, în instanţă“, a spus vedeta. Auzind cele spuse de soţia sa, Victor Slav a spus că nu o crede. „Bianca este foarte impulsivă. Este vulcan pe moment. Nu cred că se va ajunge să-l dea în judecată pe Cristea“, a afirmat Slav, la Pro TV.

Tot la Pro TV, Victor Slav a mai spus că Adrian Cristea este un mincinos şi l-a asigurat pe fotbalist că el va divorţa de Bianca, astfel încât diva va rămâne din nou singură şi se va putea iubi din nou cu sportivul. „Dacă ei se iubesc eu nu înţeleg de ce nu sunt împreună. Cristea se consideră într-un război cu mine, dar nu este aşa deloc. Din punctul meu de vedere, el a vrut mereu să-mi demonstreze anumite lucruri. În vară, când au fost surprinşi împreună, informaţia, ştiu din sursă sigură, a venit de la el. Războiul pe care îl are cu mine face victime colaterale. Exact Bianca, pe care susţine că o iubeşte. Nu-şi dă seama că îi face rău.

Nu i-am prins niciodată împreună. Exagerează. Atunci când spune că eu o aşteptam la colţul străzii, eu veneam cu maşina cu un prieten. Am văzut maşina Biancăi şi i-am spus acestuia că e ea. Nu ştiu unde era el. Am mers în spatele ei şi am vorbit cu ea la telefon. E adevărat, era în zona în care locuia el.

El are o problemă cu mine. E frustrat. Să stea liniştit, dacă Bianca îl vrea, o să fie cu ea. Asta se va vedea în timp“
, a spus Victor Slav.

Cu toate că cei doi bărbaţi se războiesc acum prin intermediul presei, iar acest lucru pare a le face rău tuturor celor implicaţi, cea mai fericită pare a fi tot Bianca Drăguşanu. Pe lângă faptul că ea este în continuare mediatizată, fosta asistentă a lui Capatos poate acum alege liniştită dintre cei doi bărbaţi, deoarece a putut observa că amândoi încă o iubesc.

20 Februarie 2014
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pollet_a pe 21 Feb 2014, 00:01
    cine oare??????

    A castigat Slav....a devenit si el vedeta, cu ocazia asta.

    1
    1

  • edu pe 20 Feb 2014, 14:37
    cine sa castige???

    al mai prost, nu? ca doar nu un intreg la minte s-ar lua cu parasuta asta ordinara ..........

    2
    0

  • Il_Valaccho pe 20 Feb 2014, 13:03
    Victor ar trebui sa-i lase sa "cistige"!...

    Victor ar fi cel mai cistigat,din toate punctele de vedere,daca isi va continua divortul si ii va lasa pe cei doi,bianca si cristea sa "cistige".Bianca nu va cistiga niciodata ,nimic.A dovedit ca este o femeie de moravuri usoare,iar sansa pe care victor i-a oferit-o,nu o va mai avea in toata viata ei.Cristea este un idivid care nu are nici un fel de valoare. Victore,lassa-i sa zica ce vor,tu nu ai nimic de justificat sau de demonstrat.Esti un tip vertical si asa trebuie sa ramii,chiar daca pentru moment este greu.Timpul rezolva totul.Fii tare!

    4
    0

  • RoMania pe 20 Feb 2014, 01:45
    Hai RoMania.....

    ....mai face-ti si voi un dicount la fraieri ca tot va umple de bani cu facatura asta dintre ZDRENTELE astea ...!

    5
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod