Bărbaţi la cratiţă. Liviu Vârciu, inspirat în bucătărie de bunica lui



Cât de des găteşti?

În medie, gătesc de 4-5 ori pe lună. Mi-aş dori să am timp mai mult pentru această pasiune, dar nu prea am timp să stau acasă din cauza programului meu. Şi în această vară voi fi ocupat cu filmările.

Gătesc din pasiuneLiviu Vârciu
Începând cu 28 iulie, de la ora 22.15, voi prezenta împreună cu Ilinca Vandici, în direct, emisiunea “O iubire de-o vară”, la Kanal D.

Pentru cine găteşti de obicei?

Gătesc pentru mine, pentru a-mi potoli foamea... Gătesc prietenilor atunci când ne reunim la mine acasă.


Descrie-ne reţeta ta preferată.

Tocăniţă de viţel – pe lângă ingredientul de bază se adaugă, după preferinţe: ciuperci, dafin, sos de roşii, ceapă, morcov, etc.

După ce se taie carnea cubuleţe, o presărăm cu făină şi o prăjim uşor. Se adaugă ceapa şi legumele.

Se adaugă vin, completând cu apă cât să acopere carnea. Se dă la cuptor până când carnea este făcută. Punem sosul de roşii, o băgăm pentru câteva minute la cuptor şi... Pofta bună!

25 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod