Atac pe Facebook: Andreea Bănică, luată peste picior de Lucian Mîndruță

Un interviu în care vedeta făcea referire la viitorul fiicei sale, a provocat o reacție neașteptată. Lucian Mîndruță a reacționat ironic, criticând-o pe Andreea Bănică fiindcă că s-a lăudat pe sine în timp ce vorbea despre fiica ei.

Mîndruţă a redat un citat dintr-un interviu al cântăreței, în care aceasta vorbea despre speranţele sale în viitorul fiicei sale, spunând că nu ştie dacă micuţa va deveni o mare artistă, la fel ca ea.

Realizatorul TV a reacţionat tăios, scriind că vedeta se laudă. "Andreea Bănică despre fiica ei: <<Nu știu dacă îmi va calca pe urme și va deveni o mare artistă, rămâne de văzut!>> "Da, lăudătorii sunt din ce în ce mai scumpi, mai bine ne facem noi singuri un compliment de-ăsta, de casă, natural!", a scris el pe Facebook.Rămâne de văzut dacă "atacul" lui Mîndruță va rămâne fără răspuns, ținând cont că de fiecare dată postările lui tăioase au provocat reacții pe măsură.

În 2010, el a caracterizat-o pe Andreea Raicu "vedetă expirată care e vedetă fără să facă nimic". Deranjată de afirmaţiile acestuia, Andreea a declarat că "Mândruţă face circ ca să câştige pâine".

Lucian s-a ales cu o replică și după ce a scris că l-ar trimite înapoi în Canada pe Ștefan Hrușcă. "Mîndruță se crede amuzant, dar face glume la care râde doar el singur", i-a răspuns Răzvan Simion.

În mai anul trecut, Mîndruță a avut o ieșire neașteptată, scriind pe Facebook despre boala de care suferea actorul Şerban Ionescu. "Povestea lui Şerban Ionescu, pe care nu v-o spune nimeni: Nu are nicio boală Lyme. Are scleroză laterală amiotrofica, dignosticată de la bun început.
O boală fără leac în acest moment oriunde în lume. O boală pe care câţiva escroci din România o transformă, la cererea nerostită a pacientului, într-una cu mai multe şanse. Lyme. E ca şi cum ai avea cancer şi-un medic "deştept" şi-ar face o clinică să te dea răcit. Bine, un pic mai rău răcit"
, a spus fostul prezentator al Antenei 1.

Lucian Viziru a scris şi el pe contul său de Facebook: "Referitor la diagnosticul Doctorului Lucian Mîndruţă, pe lângă nesimţirea cu care îl acuză pe Şerban Ionescu că ar fi ştiut că nu are Lyme şi a încercat să profite de mila publica prin intermediul unor «escroci» ca Mălăele, Caramitru, Haiduc, Mărgineanu, Cornel Ilie, s.a.m.d, eu îl sfătuiesc pe acest nemaivăzut doctor Mîndruță, să-şi pună singur un diagnostic, ca să nu i-l punem noi.

(...) Iar Mândruţă să-şi facă un cabinet cu nevastă- sa... Cine e Mândruţă? Cum să-l faci mincinos pe Şerban Ionescu că ar fi ştiut de la bun început de ce boală suferă şi cine eşti tu să vorbeşti despre el? Mai bine să se ducă să aibă grijă de Şerban Ionescu, decât să-l jignească!"

În septembrie anul trecut, Lucian Mîndruță a atacat Biserica Ortodoxă, scriind că în România sunt 56.000 de preoţi şi 48.000 de medici şi a făcut o comparaţie între cele două categorii. "(...) preoții n-au salvat niciodată pe nimeni, însă toată lumea se roagă la ei și le acordă încredere. Medicii, în schimb, salvează în fiecare zi mii de oameni, însă toată lumea îi înjură (...) În concluzie: rugați-vă să nu vă îmbolnăviți.
Sau, dacă totuși o faceți, rugați-vă să muriți repede. Pentru deces cu zece popi, România e însă perfect pregătită. Și-acum, ne pregătim să îi scutim de taxe. Firește, pe preoți, nu pe medici. Așa să ne ajute Crucea Roșie!"
, a scris el. Patriarhia a dat publicității un comunicat despre valoarea impozitelor plătite de Biserica Ortodoxă Română.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Mai 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • sim pe 11 Mai 2013, 18:02
  Andreea Bănică, luată peste picior de Lucian Mîndruță

  Ii dau dreptate la fiecare comentariu pe carel-a facut! bravo lui , macar este unul care nu se ascunde dupa cuvinte ....vis-a vis de biserica 100% adevarat , bravo Mandruta !

  3
  3

 • Lorena pe 10 Mai 2013, 10:11
  pt salgeta@

  mda,c-am are! am apasat din greseala pe rosu,defapt am vrut pe verde:( scuze:)

  4
  2

 • salgeta pe 10 Mai 2013, 02:42
  ...

  Pe cuvant ca mai degraba are dreptate - in fiecare situatie...

  9
  3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod