Ashton Kutcher spune că „e norocos să fie în viață” după lupta cu o boală rară autoimună

Ashton Kutcher a dezvaluit că a avut o formă rară de vasculită în urma cu doi ani. Boala l-a țintuit la pat cu simptome înfricoșătoare.
Intr-un preview oferit de Access Hollywood al unui episod din „Running Wild with Bear Grylls: The Challenge”, realizat de National Geographic, actorul in varsta de 44 de ani a vorbit despre batalia sa in privat cu o afectiune care l-a lasat incapabil sa mearga, sa vada sau sa auda.

„In urma cu doi ani, am avut aceasta forma ciudata, super rara de vasculita, care mi-a zdrobit vederea, mi-a luat auzul si mi-a provocat probleme de echilibru”, a dezvaluit Kutcher in clip. „Mi-a luat un an ca sa recuperez aceste abilitati de baza”.

„Nu prea apreciezi ceva pana nu dispare”
, a continuat el. „Pana cand nu-ti spui: <<Nu stiu daca voi putea sa vad vreodata din nou, nu stiu daca o sa mai pot auzi vreodata, nu stiu daca voi mai merge din nou>>”.

Vasculita este o boala autoimuna care provoaca inflamarea si ingustarea vaselor de sange, ceea ce restrictioneaza fluxul sanguin si poate provoca leziuni ale organelor si tesuturilor.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
15 August 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod