Ashton Kutcher a scăpat elegant de fosta nevastă: Actorul i-a dat o casă fiicei lui Demi Moore

Actorul i-a cedat fostei sale fiice vitrege, Rumer Willis, dreptul de folosință unică asupra unei case din Hollywood pe care au cumpărat-o împreună.
Starul în vârstă de 40 de ani care a fost căsătorit cu Demi Moore între anii 2005 și 2013, a cumpărat în 2009 o casă în Hollywood Hills cu două dormitoare pentru care a plătt 971.500 de dolari. El a semnat la achiziție un contract în care le-a trecut coproprietare pe Demi și pe fiica ei, Rumer.

Ashton, care acum este căsătorit cu actrița Mila Kunis, a tăiat ultima legătură dintre el și fosta soție, cedându-și jumătatea din această proprietate către Rumer, căreia i-a acordat dreptul deplin de proprietate asupra locuinței.
Documentele citate de publicația The Blast atestă că forma de proprietate în comun a fost schimbată.

Nu se știe dacă Rumer i-a plătit lui Ashton pentru jumătatea lui, dar site-ul menționat susține că proprietatea a fost vândută recent pentru 572.500 de dolari, puțin peste jumătate din prețul cu care a fost achiziționată, ceea ce denotă că Rumer ar fi urmărit doar să-și recupereze banii pe care i-ar fi dat actorului.

Pentru Ashton, această operațiune a fost mai complicată, întrucât soția lui, Mila Kunis, în vârstă de 35 de ani, a dobândit prin căsătorie dreptul de proprietate asupra casei și a trebuit să semneze un document prin care renunța la cota sa.


Ashton Kutcher s-a căsătorit cu Demi Moore, fosta soţie a lui Bruce Willis, în 2005, când el avea 27 de ani, iar ea - 42. Cei doi s-au despărţit în noiembrie 2011, punând capăt unei căsnicii care a durat şase ani, după ce o femeie din San Diego a dezvăluit în presă faptul că a avut o aventură cu Kutcher. Divorţul lor a fost finalizat abia în 2013.

Kutcher are acum doi copii cu fosta colegă de platou Mila Kunis. După divorţ, Demi Moore, în vârstă de 55 de ani, nu a mai început o relaţie.
Actrița a mai fost căsătorită timp de 13 ani cu Bruce Willis, cu care are trei fiice - Rumer (29 de ani), Scout (26 de ani) şi Tallulah (24 de ani).


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod