Aplicație pentru iPhone: cum ar arăta vedetele după 10 ani de băut extrem

A avea un smartphone înseamnă din ce în ce mai multă distracţie. iPhone, de pildă, le oferă utilizatorilor un exerciţiu amuzant, dar cu important rol social. O nouă aplicaţie îţi permite să vezi cum ar arăta Angelina Jolie, Madonna, David Beckham şi alte staruri după 10 ani de alcoolism. Imaginile dau de gândit. Denumită "The Drinking Machine", aplicația a fost creată de specialistul în grafică pentru serviciul de criminalistică Auriole Price, iar scopul ei este avertizarea asupra efectelor pe car alcoolul le are asupra organismului. Orice utilizator își poate face o fotografie, iar după introducerea cantității zilnice de alcool consumat, aplicația va demonstra cum este grăbit procesul de îmbătrânire, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

A avea un smartphone înseamnă din ce în ce mai multă distracție. iPhone, de pildă, le oferă utilizatorilor un exercițiu amuzant, dar cu important rol social. O nouă aplicație îți permite să vezi cum ar arăta Angelina Jolie, Madonna, David Beckham și alte staruri după 10 ani de alcoolism. Imaginile dau de gândit.

Denumită Drinking Machine, aplicația a fost creată de Auoriole Price, în vârstă de 41 de ani, specialist în grafică pentru serviciul de criminalistică, iar scopul ei este avertizarea asupra efectelor pe care alcoolul le are asupra organismului.

Orice utilizator își poate face o fotografie, iar după introducerea cantității zilnice de alcool consumat, aplicația va demonstra cum este grăbit procesul de îmbătrânire, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Imaginile prelucrate de Drinking Machine arată cum alcoolul își pune semnul asupra chipului, având ca rezultat ochii roșii, apariția ridurilor pe frunte, înroșirea obrajilor, apariția venelor sparte, precum și unele deformări în zona fălcilor, a ochilor și a nasului.

Concepută inițial pentru o campanie de sănătate a guvernului scoțian, aplicația este acum disponibilă la prețul de 0,69 lire sterline (aproximativ 0,87 euro).

"Scopul principal este să șocheze și să-i facă pe oameni să bea mai puțin.

Contăm pe vanitatea oamenilor și pe dorința lor de a se feri de efectele alcoolului, care pot include venele și ochii roșii, aspectul de față umflată și ridurile adânci", a explicat Auriole, în vârstă de 41 de ani, citat de Daily Mail.

Softul include fotografii ale unor staruri, de la Angelina Jolie și Madonna până la eternul rebel al fotbalului englez, Paul Gascoigne (un băutor profesionist), și imaginile acestora, transformate de efectele consumului de alcool pe o perioadă de 10 ani.



Cu fața umflată, ochii roșii și fruntea brăzdată de riduri, Angelina n-ar fi ajuns niciodată un star de cinema, notează Daily Mail.

Ochii roșii, obraji roșii și multe riduri: Madonna arată cu 10 ani mai în vârstă după ce imaginea ei a fost prelucrată de aplicația Drinking Machine.

E de ajuns să-ți faci o poză cu telefonul și să introduci consumul zilnic de alcool, iar aplicația îți va arăta cât de mult este grăbit procesul de îmbătrânire.

Un alt exemplu elocvent: David Beckham.

Katie Price și urmele alcoolului: una dintre cele mai frumoase din lume, transformată de băutură.

Ron Wood, legendarul membru al trupei Rolling Stone, a recunoscut public că a luptat cu dependența de alcool. Aplicația demonstrează cum va arăta după zece ani de băut extrem.

Foto: Daily Mail

13 Iulie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • miculina pe 13 Iul 2012, 18:44
    vag

    putina rozaceea (care se corecteaza prin fon de ten) si gata i-a imbatranit. Nesatisfacator

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod