Anunţul făcut de Oprah despre candidatura la funcţia de preşedinte al SUA

Oprah Winfrey a făcut un anunţ oficial despre candidatura sa la funcţia de preşedinte al SUA în 2020.
Vedeta americană de televiziune a alimentat zvonurile potrivit cărora se va înscrie în alegerile prezidenţiale din 2020. Totul a început după ce ea a scris pe Tweeter că succesul lui Donald Trump a făcut-o să-şi reconsidere poziţia şi să înţeleagă că poate reuşi să ajungă preşedinte. "Nu m-am gândit niciodată la asta, nici măcar ca o posibilitate, dar acum, după ce am văzut că Trump a câştigat, m-am gândit: <<Oh, oh?>>", a mărturisit ea.

Winfrey s-a mai implicat în politică până acum.
În 2007, ea a participat la campania electorală a lui Barack Obama. Bună prietenă cu familia fostului preşedinte, ea a sprijinit mai multe proiecte ale administraţiei democrate, printre care şi cel eşuat de a aduce Jocurile Olimpice în Chicago, notează Independent Journal Review.

Oprah a lămurit chestiunea în emisiunea de televiziune "CBS This Morning". Ea a fost întrebată de gazda matinalului, Gayle King, despre o posibilă carieră politică: "Cred că puteţi da un breaking news azi, aici...
2020,  mă întreb dacă aţi scurtat lista de candidaţi pentru postul de vicepreşedinte?."


Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, răspunsul vedetei a fost fără echivoc: "Ei bine, puteţi să fiţi siguri de asta. Nu va fi nicio candidatură pentru Biroul Oval din partea mea."

Născută pe 29 ianuarie 1954, Oprah Gail Winfrey este realizatoare şi prezentatoare de televiziune, cunoscută mai ales pentru serialul de tip talk-show care îi poartă numele, difuzat de posturile TV americane din 1986 până în 2011.
Începând din 2011, vedeta americană are propriul post de televiziune, OWN, pe care îl administrează în cooperare cu Discovery Communications.

Potrivit revistei Forbes, Oprah Winfrey este cea mai bogată femeie de culoare din lume, cu o avere personală festimată la 1,5 miliarde de dolari. A întreprins ample acţiuni filantropice şi este considerată una dintre cele mai influente femei din lume.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod