Anne Hathaway, primele imagini cu burtica de gravidă

Actriţa în vârstă de 33 de ani a fost fotografiată în Hawaii, unde a petrecut vacanţa de Crăciun şi de Anul Nou cu soţul ei, Adam Shulman.
Primele informaţii despre sarcina vedetei au fost publicate în luna noiembrie, când mai multe tabloide americane anunţau că aceasta urmează să devină mamă, însă aceasta nu a confirmat niciodată acele articole, iar în toate fotografiile publicate ulterior ea a apărut în haine largi care îi ascundeau silueta.

De data aceasta, nu mai există niciun dubiu: Anne Hathaway este însărcinată, o dovedesc fotografiile realizate de paparazzi în Hawaii, unde vedeta şi-a petrecut sărbătorile alături de soţul ei, Adam Shulman. Iar imaginile arată că sarcina ei se află într-un termen avansat.

Actriţa a fost pozată în costum de baie, pe plajă, iar imaginile publicate de cotidianul britanic Daily Mail dovedesc că sarcina ei se află într-un termen avansat.

În prima zi în care a fost fotografiată, Anne a venit de dimineaţă pe plajă, îmbrăcată cu o bluză albă şi pantaloni scurţi, apărându-se de razele soarelui cu o pălărie chic cu boruri largi şi cu ochelarii de soare, apoi s-a dezbrăcat şi a rămas în costumul de baie magenta.

A doua zi, ea a purtat un costum de baie tot din două piese, dar negru. Actriţa s-a relaxat în voie, bucurându-se de soare şi de apa oceanului şi sărutându-se de mai multe ori cu partenerul ei de viaţă.

Vedeta a confirmat duminică faptul că este însărcinată, ea postând pe Instagram o imagine care o prezintă în bikini, pe plajă, cu silueta rotunjită de sarcină.

Anne le-a urat un an nou 2016 fericit prietenilor şi tuturor celor 1,8 milioane de admiratori pe care îi are pe această reţea de socializare, vedeta americană a scris următorul mesaj: "Să pozez în bikini reprezintă un fapt care este puţin cam în afara personajului pentru mine, dar, chiar în urmă cu câteva clipe, în timp ce stăteam pe plajă, am remarcat faptul că eram fotografiată".

"Atunci, mi-am zis că dacă acesta este genul de fotografie cu mine ce va fi publicată în lumea întreagă, atunci ar fi mai bine să apară o imagine care mă face fericită (şi care este făcută cu consimţământul meu. Şi cu un mic filtru. Sic!). Vă doresc tuturor multă iubire, lumină şi binecuvântări pentru anul care tocmai a început!", a continuat vedeta hollywoodiană.

Acesta va fi primul copil pentru Anne Hathaway şi soţul ei, actorul Adam Shulman, în vârstă de 34 de ani, notează Mediafax. Cei doi s-au căsătorit în 2012.


Foto: Daily Mail
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod