Anna Lesko şi trupa Heaven aruncă în stradă un impresar celebru

Radu Groza, unul dintre cei mai mari impresari artistici pe care i-a avut România, a ajuns la fundul sacului, după ce Anna Lesko şi surorile Postelnicu (Adina şi Roxana din trupa Heaven) şi-au revendicat în instanţă onorariile restante, câştigând lupta cu impresarul.

Judecătoria Sectorului 3 le-a dat dreptate Adinei şi Roxanei, instanţa precizând că Radu Groza va fi executat silit pentru suma de 20.000 de euro, pe care le-o datorează celor două vedete pentru drepturile de autor. Aceştia bani trebuiau plătiţi de impresar pe vremea când se ocupa de trupa Heaven, însă în urma concertelor nu le oferea fetelor nici măcar un euro.

Procesul cu fetele de la Heaven nu este singurul în care Radu Groza a fost târât. În urmă cu mai mulţi ani, el a fost chemat în instanţă şi de Anna Lesko, artista afirmând că are de primit de la impresar aproximativ 40.000 de euro.

Şi Anna a câştigat procesul, firma lui Radu Groza intrând în insolvenţă din această cauză. „Problema lui Radu Groza este că în loc să se gândească să facă bine oamenilor din jurul lui, el se gândeşte să le facă numai rău“, spunea, în anul 2010, Florin Nedelcu, noul manager al Annei Lesko.

Potrivit tabloidului Cancan, apartamentul din zona Vitan al lui Radu Groza va fi scos la licitaţie pentru recuperarea datoriilor, imobilul fiind şi ipotecat, pentru ca impresarul să-şi poată achita datoria faţă de Anna Lesko. În prezent, Radu Groza şi iubita lui, Roxana Nemeş, locuiesc într-un hotel din Bucureşti, unde nu plătesc cazarea, ci organizează evenimente pentru patronii hotelului.
Pe lângă apartamentul pierdut din cauza proceselor, Radu Groza a rămas şi fără un Audi A4 în valoare de peste 30.000 de euro cumpărat în leasing, pe care i-l făcuse cadou iubitei lui. Scandalurile interminabile în care a fost implicat l-au făcut să rămână fără bani, aşa că ratele pentru maşină nu au mai putut fi acoperite.

În ciuda acestor probleme financiare, Roxana Nemeş a anunţat în urmă cu doar câteva zile că a primit cadou de la Radu Groza un cal din Olanda. „Simt că zbor când sunt în şa. Ador caii de mică.
Tu trebuie să-l controlezi nu el pe tine“, a spus vedeta, despre animalul al cărui preţ variază între 5.000 şi 30.000 de euro, în funţie de pedigree.

Cine este Radu Groza


Impresarul Radu Groza a devenit cunoscut în anul 1997, atunci când a fost numit director artistic la MediaPro Music. El s-a ocupat de promovarea albumului „Supersonic“, al trupei Holograf, dar a fost şi managerul formaţiei Exotic, alături de Costi Ioniţă. Mai mult, cu această ocazie el a devenit şi impresar.



În anul 2000, Radu Groza a devenit director de marketing la Cat Music/Media Services, iar un an mai târziu a înfiinţat trupa Blondy, ocupându-se totodată şi de cariera muzicală a Nicolei.

Odată cu succesul obţinut, Radu Groza a înfiinţat şi firma de impresariat Music Management, care a fost băgată în insolvenţă în urma procesului cu Anna Lesko.

25 Aprilie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • LEONIDAS pe 25 Apr 2013, 20:48
    CE ATI FACUT MAI...?

    ATI IMBRACAT UN PORC IN COSTUM SI L-ATI POZAT ..???

    4
    2

  • cineva pe 25 Apr 2013, 16:29
    :)))

    foarte bine i-au facut! numai sa nu ramana fara bani, ca-l paraseste taratura-i blonda, roxana. vai enervanta mai poate fi zdreanta aia umflata!!!

    3
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod