Să n-o mai recunoști! Scarlett Johansson, roșcată și fără forme

Orice actor care se respectă trebuie să fie în stare să se transforme pentru un rol. Și Scarlett Johansson nu face excepție. Blonda a renunțat la look-ul ei cuceritor, cu care a devenit cunoscută în toată lumea, și s-a vopsit roșcată. Partea proastă e că și-a pierdut și formele, devenind o prezență ștearsă, fără strălucire.

Scarlett a fost fotografiată pe platourile de filmare ale noii producții "Captain America", în Los Angeles și părea o umbră a sex-simbolului care domina topurile celor mai frumoase femei din lume.

Actrița va interpreta personajul Black Widow în următoarea parte a sequelului în care mai joacă și Samuel L Jackson.

Cu două săptămâni în urmă, actrița în vârstă de 28 de ani încă mai avea părul blond, însă marți ea a apărut vopsită. Starul, al cărui personaj nu a fost inclus în prima parte a seriei "Captain America", nu părea foarte grăbită să înceapă filmările, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Ea a ieșit din rulota sa îmbrăcată în ceea ce părea a fi pijama - pantaloni galbeni largi și un maieu negru.

Scarlett a savurat o cafea, bucurându-se de razele soarelui și jucându-se cu cățelușa ei chihuahua, Maggie.

Pe partea interioară a mâinii stângi se vedea un tatuaj temporar, care trebuie desenat în fiecare zi, parte a rolului de spion sovietic, Natalia Romanova, supranumită "Văduva neagră", pe care Scarlett îl interpretează în acest film.

Ceva mai târziu, actrița în vârstă de 28 de ani s-a schimbat în "echipamentul de lucru": jeanși negri, cizme și tricou așijderea, iar pe deasupra ea purta o jachetă de culoare kaki.

Mai slabă, cu părul lung, tăiat drept la vârfuri, și un machiaj minimalist, Scarlett nu mai avea strălucirea aceea care a consacrat-o, dar ăsta e rolul și trebuie jucat.

Scarlett Johansson rămâne însă una dintre cele mai frumoase femei din lume și se spune despre ea că are tot ce îi trebuie pentru a fi pe placul publicului. Aleasă de mai multe ori "cea mai sexy femeie a anului", actriţa americană a pierdut însă titlul de cea mai frumoasă actriță, rămânând însă una dintre cele mai seducătoare apariţii feminine din cinematografia hollywoodiană.

Ea s-a clasat pe locul secund în topul celor mai sexy actrițe în viață, realizat de revista Total Film și publicat în luna ianuarie, fiind devansată de Jennifer Lawrence. Scarlett s-a clasat însă mai bine decât Kristen Stewart (locul 3), Emma Stone (4), Mila Kunis (5), Emma Watson (6), Anne Hathaway (7), Zooey Deschanel (8), Natalie Portman (9) şi Charlize Theron (10).


Foto: Hepta / Daily Mail






Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod