Andrei Zaharescu şi Andreea Berecleanu se luptă pentru bani după divorţ

Vremurile în care Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu erau fericiţi împreună au rămas în urmă


Andreea Berecleanu câştigase deja pentru pensia de întreținere a celor doi copii pe care îi are cu fostul soţ, Eva (14 ani) și Petru (9 ani), judecătorii stabilind că fostul prezentator trebuie să plătească 1.600 dolari lunar din venitul său de 5.000 de dolari lunar.

Anul trecut, Zaharescu a devenit din nou tată, după ce actuala lui parteneră, avocata Cosmina Ionescu, i-a dăruit un băiețel pe care l-au botezat în Africa de Sud.

Povara pensiilor alimentare și cheltuielile cu întreținerea bebeluşului l-au împins pe Andrei Zaharescu să se adreseze din nou justiției, cerând micşorarea cuantumul pensiei alimentare pentru cei doi copii pe care-i are cu Andreea Berecleanu.

Apelul său a fost introdus în luna ianuarie, odată cu o cerere de ridicare a popririi pe conturi pe care o avea în urma cererii înainte de Andreea, pentru executarea silită a rău-platnicului, pentru o perioadă în care acesta nu achitase banii copiilor lor.
"Sumele restante au fost recuperate în totalitate, în urma popririi", a declarat Andreea Berecleanu pentru Libertatea. Ea a adăugat că în ultima perioadă relaţia sa cu fostul soţ a revenit la normal. "Nu suntem prieteni, dar putem comunica, în ceea ce-i priveşte pe copiii noştri", a explicat ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod