Andreea Marin, apel pentru salvarea unui tânăr care ameninţă că se va sinucide

Vedeta trage un semnal de alarmă pe pagina sa de Facebook şi anunţă că a depus o sesizare la Poliţie. Ea nu ştie dacă mesajul este real.

După ce a văzut mesajul în care un tânăr ameninţă că îşi va lua viaţa joi, chiar de ziua lui, Andreea Marin i-a analizat pagina şi a ajuns la concluzia că e mai bine să anunţe Poliţia, deşi nu ştie dacă este un cont fals sau unul real.

Prezentatoarea TV a anunţat că nu poate rămâne indiferentă şi a explicat de ce consideră că trebuie să se implice: "APEL URGENT!!! Bună dimineaţa, am primit ieri şi am citit în această dimineaţă mesajul de mai jos scris de deţinătorul contului de Facebook Dylan Dylan, în care se pare că un tânăr deznădăjduit ameninţă că astăzi, de ziua sa, se va sinucide.

Există două posibilităţi: mesajul poate fi adevărat sau nu. Am decis să nu trec mai departe cu indiferenţa odată ce am citit acest mesaj (având mii de mesaje, nu întotdeauna reuşesc să le văd, din păcate), am hotărât aşadar să fac tot ce îmi stă în putere să evit un deznodământ tragic, căci zilnic astfel de întâmplări chiar sunt duse la capăt, mai cu seama printre adolescenţii însinguraţi sau provenind din familii care nu le cunosc dramele interioare."

"Analizând contul de Facebook, am văzut că această persoană scrie de multă vreme trist şi cu ideea de sinucidere, îşi cere iertare către cei pe care poate i-a supărat şi îi iartă pe cei ce i-au adus tristeţe, iar astăzi dimineaţă scrie clar că în această seară se va sinucide şi mama sa nu ştie ce are de gând să facă.
Întrucât nu există poze cu persoana în cauza, nici date concrete de identificare, nu poate fi contactată, dar în urma unei investigaţii amănunţite URGENTE, pentru că timpul se scurge cu rapiditate, poate fi salvată o viaţă"
, a mai scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Gina pe 20 Apr 2016, 23:25
  Nu deschizi rapid UN CONT DE AJUTORARE?

  Aşa ca banii concertului caritativ făcut pt. cei de la COLECTIV? Concert dat pt. ajutorarea famililor victimelor, DAR banii nu au ajuns nici acum la ei... Hei Zăno, zâno... te ţii cu dinţii de popularitate DAR şi de bani, că de... a cam secat izvorul

  2
  0

 • xyz pe 20 Apr 2016, 14:36
  HAI SA

  Hai sa inventam stiri....

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod