Andreea Marin, apel pentru salvarea unui tânăr care ameninţă că se va sinucide

Andreea Marin a publicat mesajul în care tânărul, a cărui identitate nu este încă verificată, anunţa că se va sinucide


Andreea Marin a depus o sesizare la Poliţie şi a făcut apel către admiratorii ei şi către colegii din presă să caute indicii despre identitatea tânărului. "Am făcut deja sesizarea la Secţia 2 de Poliţie Bucureşti, unde am comunicat direct cu doamna agent şef adjunct Gabriela Buleandră, domnia sa mi-a dat un număr de telefon şi un mail la care puteţi trimite orice indiciu care ar putea ajuta la găsirea şi salvarea persoanei cu tentativă de suicid: 021/2229601 , secţia2@b.politiaromana.ro, vă rog să scrieţi la subiect <<Urgent! Caz suicid>>.

Fac apel la colegii din presă şi televiziuni să ajute prin mijloace jurnalistice ce pot duce la identificare. Vă mulţumesc! Preţuiţi viaţa!", a mai scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

În trei ore de la momentul publicării, apelul Andreei Marin a fost preluat de peste 100 de utilizatori ai reţelei de socializare. Mulţi au fost de părere că ar fi vorba despre un teribilist, alţii au scris că informaţia poate fi reală. Unii dintre admiratorii Andreei au semnalat că este un cont activat în Franţa sau în Belgia sau că profilul respectiv nu poate fi găsit pe Facebook.
Vedeta le-a explicat că pagina există.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gina pe 20 Apr 2016, 23:25
    Nu deschizi rapid UN CONT DE AJUTORARE?

    Aşa ca banii concertului caritativ făcut pt. cei de la COLECTIV? Concert dat pt. ajutorarea famililor victimelor, DAR banii nu au ajuns nici acum la ei... Hei Zăno, zâno... te ţii cu dinţii de popularitate DAR şi de bani, că de... a cam secat izvorul

    2
    0

  • xyz pe 20 Apr 2016, 14:36
    HAI SA

    Hai sa inventam stiri....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod