Chef Horia Virlan recomandă produsele „Moldova în Bucate” de la Vascar

Maestrul bucătar Horia Virlan susține bucătăria tradițională românească, atât timp cât ingredientele sunt alese cu grijă și condimentele folosite sunt naturale.

Pentru că preparatele „Moldova în bucate” sunt create având la bază aceleași principii de calitate și gust desăvârșit, Horia Virlan aduce experiența sa bogată alături de cea a maeștrilor bucătari Vascar.


„Lansarea gamei complete de mezeluri „Moldova în Bucate”, sub conceptul „Moldova în Bucate invită România la masă”, la finalul anului trecut, a prilejuit reîntâlnirea cu chef Horia Virlan. Colaborarea a început firesc, pentru că acesta a fost impresionat de gustul bun și calitatea preparatelor noastre”, a declarat Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.


Preocuparea Vascar a fost mereu să creeze produse gustoase, pe bază de rețete tradiționale, ce respectă cele mai înalte standarde de calitate din domeniu. „Ne dorim să oferim o experiență culinară superioară clienților noștri și, așa cum am declarat, „Moldova invită România la masă”, a adăugat Vlad Ciuburciu.


„De-a lungul timpului, am gătit în bucătării cu specific internațional, bazat în principal pe “La cuisine française”, dar mie tot bucătăria românească mi-a rămas dragă, de aceea o și promovez.

Preparatele  „Moldova în bucate” mi-au atras atenția prin gustul fin al produselor tradiționale românești și ingredientele de calitate pe care le folosesc.   De aceea, pot garanta pentru calitatea gamei „Moldova în Bucate”,  a declarat maestrul Horia Virlan.
Produsele „Moldova în bucate” au la bază rețete tradiționale moldovenești, cu carne și mirodenii din belșug, și arată că preparatele pe bază de carne pot fi și gustoase, și sănătoase.


Mâncarea din Moldova nu este doar gustoasă, ci trezește și nostalgii: este mâncarea din copilărie, cea care se punea pe masă la sărbătorile din familie, pregătită după rețetele bunicii, mâncarea pe care o servim atunci când suntem cu cei dragi și când vrem să ne amintim de vremurile bune, de momentele pe care le-am trăit împreună.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod