Andreea Marin a câştigat procesul pentru banii victimelor din Colectiv

Angela Gheorghiu a susținut concertul umanitar în luna noiembrie, dar banii din bilete nu au ajuns nici acum în conturile victimelor de la Colectiv

„Fundația «Prețuiește Viața» a făcut un nou pas în eforturile de susținere a victimelor dezastrului de la clubul Colectiv. Având în vedere că, de mai bine de cinci luni de la data concertului organizat la Ateneul Român intitulat «Angela Gheorghiu – concert umanitar extraordinar în beneficiul victimelor Colectiv», societatea care a vândut biletele prin rețeaua Biletoo.ro și colaboratorii săi a refuzat să transfere către Fundația «Prețuiește Viața» și, implicit, către victimele Colectiv contravaloarea încasată după vânzarea acestora, fundația a recurs la justiție.

Sperăm ca, măcar în acest moment, societatea și reprezentanții săi să dea dovadă că mai există un dram de moralitate și să-și îndeplinească obligațiile contractuale față de Fundația «Prețuiește Viața» și, implicit, obligațiile morale față de victimele din Colectiv, pentru care a fost făcut acest efort voluntar”, se arată în comunicatul Fundației „Prețuiește Viața”.

Andreea Marin a precizat că toți banii se vor duce către cei care au avut de suferit în urma tragediei de la Colectiv.
„Eram convinsă că vom câștiga, pentru că situația e prea clară și fără dubii. Încercarea părții adverse de a-și motiva inacțiunea a fost la limita ridicolului, orice om al legii ar fi fost convins de justețea cauzei noastre în această poveste. Important e să ducem toate donațiile acolo unde ne-am dorit: la familiile victimelor din Colectiv”, a mărturisit vedeta pentru ziarul Ring.

În schimb, Sorin Săraru, susține că nu a aflat de executarea SC Projectexpo Games & Sports SRL.
„N-am primit încă nicio comunicare de la instanță. Așteptăm decizia și vedem ulterior cum procedăm”, a declarat Săraru pentru Ring.

Potrivit hotărârii instanței, în 10 zile de la comunicarea deciziei, debitoarea care operează Biletoo.ro poate depune cerere în anulare la Tribunalul Bucureşti Secţia a VI-a. Însă, potrivit legii, „cererea în anulare nu suspendă executarea; suspendarea va putea fi însă încuviinţată, la cererea debitorului, numai cu dare de cauţiune, al cărei cuantum va fi fixat de instanţă”.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 5 Mai 2016, 15:12
    UNUL

    Un singur cuvant: MITA.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod