Andreea Marin, acuzată că nu a dat toţi banii victimelor din Colectiv

Unul dintre supraviețuitorii tragediei a intrat în conflict cu vedeta și fundația acesteia, „Prețuiește Viața“. Vedeta i-a răspuns printr-o scrisoare deschisă.

Tânărul susține că vedeta ar fi virat numai jumătate din banii obținuți de pe biletele concertului caritabil organizat în noiembrie anul trecut pentru sprijinirea victimelor şi a familiilor acestora.

Acesta a spus că e la curent cu informația că cei care au strâns banii, Biletoo.ro, au conturile blocate și că din acest motiv nu au virat sumele strânse, dar a adăugat că biletele au fost vândute și în alte surse (alte site-uri ori în magazine), astfel că aceste sume ar fi putut fi virate până acum de Fundația "Prețuiește Viața".

"Spectacolul, susținut de către soprana Angela Gheorghiu, a fost <<sold out>>, doar că banii strânși din vânzarea de bilete (315 lei/ buc.) nu au ajuns nici până acum INTEGRAL la cei care au trecut prin focul iadului...

și nici la rudele celor care au pierit pe 30 octombrie 2015! La vremea respectivă fundația a dat un comunicat din care reieșea că vinoata pentru că banii s-au <<blocat>> undeva pe drum, este o anumită companie de vânzări tichete online.
Toate bune și frumoase, cu toții am înțeles punctul de vedere al acesteia, iar ulterior, făcând un gest supraomenesc, Zâna Surprizelor a achitat din alte fonduri JUMĂTATE din banii strânși, invocând nereguli și conturi poprite la compania mai sus menţionată... De atunci au trecut aproape 3 luni, perioadă în care am fost asigurați că se vor limpezi apele iar restul de bani vor ajunge într-un final unde trebuie. Mai mult de atât, firma care s-a ocupat de vânzarea tichetelor, între timp și-a reluat bine-merci activitatea (de fapt nici nu o încetase, sac!), lumea a dat uitării toată povestea și din punctul de vedere al anumitor entități implicate, acum pare că toate sunt bune și frumoase..."
, a scris Scânteie pe pagina lui de Facebook.

"Numai că...
Aşa cum reiese “de pe toate gardurile”, biletele pentru concertul din 29 noiembrie... NU S-AU VÂNDUT DOAR PRIN BILETOO.RO... ci au putut fi achiziționate și de pe alte magazine online, dar și din librăriile Librarium, Librăria Eminescu, magazinele Flanco, Palatul Național al Copiilor, Magazinul BiletFan, stația de metrou Unirii 1, și INCLUSIV ÎN ZIUA concertului, adică la fața locului (Ateneul Român). Ce să înțelegem din toate acestea? Că Biletoo.ro a fost firma care a vândut 99% din tichete, restul având încasări aproape ZERO? Hmmm, puțin probabil ca să nu spun IMPOSIBIL! Și mai ales, din 29 noiembrie 2015 și până acum chiar nu s-a putut găsi nicio soluție ca banii să ajungă INTEGRAL la victime și rudele celor care au murit în Colectiv?"
, a continuat el.

Concluzia tânărului este că Andreea Marin şi fundaţia ei ar fi trebuit să vireze toţi banii strânşi către victimele tragediei: "Hmmm...
În ideea de a nu fi înțeles greșit, fac o scurtă recapitulare și trag o concluzie logică. Fundația Andreei Marin a achitat victimelor și rudelor doar 50% din încasări. Despre restul de bani, nu se știe nici acum exact ce s-a întâmplat... Prin gura avocatului fundației, încă se da vina pe firma mai sus menționată, primind asigurări că Biletoo.ro va fi acționată în instanță, că procesul va fi câștigat, însă daca nu are bani în cont sau bunuri mobile și imobile, ghiciți cine rămâne cu buza umflată? Poate mă lămurește și pe mine cineva, pentru că deja am obosit să tot caut scuze acestei fundații... “Prețuieste Viața” sau Andreea Marin sau cum s-o mai numi aceasta...”
.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod