Andreea Mantea nu mai vrea să audă de bărbaţi: „N-am pe nimeni şi nici nu vreau“

Ștefan Stan a iubit-o pe Andreea, dar relația lor n-a rezistat


Alegerea Andreei de a rămâne singură este explicabilă. Relațiile vedetei cu bărbații n-au fost deloc liniștite, iar săptămâna trecută ea şi-a amintit în timpul emisiunii pe care o prezintă de bătăile pe care susţine că le-a primit de la tatăl fiului ei.

Când un bărbat din public a spus că trebuie cu toţii să învăţăm să iertăm, dar să nu uităm, şi că acest lucru este valabil chiar şi în cazul femeilor lovite de parteneri, Andreea s-a enervat.

"Da, sigur că da, cum să nu! Adică dacă te bate, şi te bate, şi te bate, tu ce faci? Stai, nu? Îi spui: <<Iubitule, te rog, nu mai da la ochi, că mă învineţesc şi e urat, dă mai jos, la ficat, că nu se vede!>>", a replicat ea.

"Mie mi s-a întâmplat de vreo trei ori până acum, în viaţă, să mă rănească, iar apoi să îmi ceară iertare şi să îmi promită că nu se va mai repeta. Degeaba!", a continuat vedeta.

Andreea le-a dat un sfat femeilor care devin victimele violenţei: să nu îndure aşa ceva pentru nimic în lume.

"Doamnelor! Domnişoarelor! Dacă sunteţi bătute, nu staţi! Nu e de glumit! Se găsesc alţi bărbaţi care să va ţină în puf, să va pupe şi să va iubească, să va facă fericite! Sub nicio formă nu acceptaţi să faceţi compromisuri! Avem o singură viaţă şi trebuie să o trăim frumos", a spus Andreea Mantea pe un ton iritat.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pollet_a pe 21 Oct 2015, 19:41
    Nu va mai vaitati........

    Draga Andreea, ai ales....pana ai cules, ca sa zic asa. Asta e talentul tau. Ai inceput ca Elena Carstea....nici ea nu mai suporta barbatii....."sunt porci" - asa spunea.....pana la urma, tot de unul dintre ei....a avut parte. Asta e viata. Poti sa spui si sa faci orice, nu stii ce se va intampla...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod