Andreea Mantea își schimbă silicoanele: „Vreau sâni mai mici!”

Sarcina, alăptatul și dietele au lăsat urme pe corpul prezentatoarei TV. După mai multe ezitări, ea a prins curaj și vrea să recurgă la o nouă operație estetică.
Andreea Mantea a ieșit în evidență, marți seara, la Gala TVmania Stars 2016, unde a afișat un decolteu generos, pus în valoare de rochia roșie. Silueta vedetei l-a pus în dificultate pe stilistul postului Kanal D, care a constatat cu doar câteva ore înainte de eveniment că ținutele pe care i le pregătise nu i se potrivesc.

“Am avut un mic incident cu rochițele pe care mi le-a adus stilistul. Nu că ar fi fost urâte sau Doamne ferește, doar că erau cu un număr sau cu o jumătate de număr mai lărguțe, adică picau ca un sac pe mine.
Așa că am apelat la o rochie din garderoba proprie, de demult”
, a spus Andreea pentru Libertatea.

Vedeta, care are un băiețel în vârstă de nouă luni și jumătate, se declară mulțumită de talia sa, dar sarcina, alăptarea și slăbitul par să fi lăsat urme pe corpul ei. “Când slăbești cu totul, ai nevoie și de sport ca să tonifici părțile care se lasă. Nu vreau să fiu ipocrită și să zic: nu, eu sunt perfectă! Îți dai seama că se lasă pe ici, pe colo, în special unde este mai multă greutate.
A fost un bust care a hrănit un copil. Deci s-a întâmplat, este normal”
, a mărturisit ea.

Deși la început i se părea o intervenție riscantă, Andreea Mantea are de gând să recurgă din nou la bisturiu, pentru a-și schimba silicoanele. “Da, chiar am de gând. Uite că am prins curajul ăsta. E normal! În fond și la urma urmei, o fac pentru mine, așa simt eu nevoia. Voi opta pentru dimensiuni mai mici, așa nu te mai doare nici spatele”, a dezvăluit prezentatoarea emisiunii “WOWbiz”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod