Andreea Esca, somată: Pro TV sau Adrian Sârbu!

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV de la ora 19.00 a fost pusă să aleagă. Ea va trebui să decidă dacă rămâne la pupitrul ştirilor sau continuă ca redactor-şef al revistei The One, aflată în portofoliul Mediafax Group, trustul deţinut de Adrian Sârbu, fostul ei mentor, scrie reportervirtual.ro.
Andreea Esca este redactor-şef la The One din 2004. Revista a rămas în proprietatea lui Adrian Sârbu când acesta s-a rupt de Grupul Pro şi de CME, în august 2013.

Noua conducere a Pro TV, în speţă noul director, lituanianul Aleksandras Cesnavicius, continuă astfel războiul cu tot ceea ce a reprezentat creatorul acestui post, Adrian Sârbu, notează site-ul citat.

Pe de altă parte, Roxana Ciuhulescu a confirmat că Esca ia serios în considerare varianta de a pleca de la Pro TV şi a indicat şi destinaţia acesteia: Prima TV! "Nimeni din Pro TV nu a confirmat.
În ultimele luni au apărut tot felul de zvonuri. Au plecat foarte mulţi oameni cunoscuţi din Pro. Este de aşteptat să plece şi Andreea Esca. Ea este foarte bună prietenă cu Adrian Sârbu. Pro TV s-a clădit pe umerii ei. Este de aşteptat că va pleca. Se aude că se duce la Prima sau că o ia Sârbu la trustul lui. Andreea Esca este un om foarte inteligent. Se gândeşte foarte bine înainte să aleagă. Cu siguranţă, relaţia ei de prietenie cu Adrian Sârbu este mult mai importantă decât Pro TV"
, a dezvăluit Ciuhulescu.
"Nimeni nu este de neînlocuit. Dacă o să dispară Andreea Esca, o să îi ia locul Oana Andoni", a adăugat fosta prezentatoare a emisiunii "ProMotor", citată de România TV.

Potrivit reportervirtual.ro, nouă conducere a Pro TV, reprezentantă de Directorul Aleksandras Cesnavicius, a transmis săptămâna trecută că niciun angajat Pro TV nu mai poate lucra în paralel şi pentru Mediafax Group. Vizate în mod direct sunt Andreea Esca şi Oana Cuzino, care prezintă la Pro TV emisiunea "Ce se întâmplă doctore?", dar conduce şi revista cu acelaşi nume, CSID, aflată tot în proprietatea lui Adrian Sârbu, prin Mediafax Group.

Oana Cuzino a anunţat deja despre situaţia în care a fost pusă de conducerea Pro TV şi poartă discuţii cu Mediafax Group.

Andreea Esca nu a făcut deocamdată niciun pas.
Decizia managementului Pro reprezintă şi o lovitură financiară pentru ea. Potrivit surselor citate de reportervirtual.ro, vedeta încasează lunar aproximativ 2.500 de euro de la Mediafax Group în calitate de Redactor-şef la The One, sumă care nu va fi compensată printr-o creştere de salariu la Pro TV.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod