Andreea Esca: 16 motive pentru care a rezistat 16 ani în aceeaşi televiziune

"Trăiam un amestec de emoţie şi inconştienţă, simţeam o povară grea pe umeri şi nu voiam să-i dezamăgesc pe colegii care lucraseră la naşterea acelui moment", povesteşte astăzi Andreea Esca despre momentul din 1 decembrie 1995 când, din spatele pupitrului de ştiri, spunea pentru prima dată "Bună seara, România! Bună seara, Bucureşti! Pro TV vă salută!". Astăzi este imaginea televiziunii din Pache Protopopescu şi este imaginea ştirilor post-decembriste. Spui Andreea Esca, spui, de 16 ani, Ştirile Pro TV. Care au fost, totuşi, secretele care au menţinut-o în această poziţie, ştiut fiind faptul că în ziua de azi este foarte greu să rezişti atâtavreme în acelaşi loc.
1 din 17

1. Andreea Esca nu a ars etapele

"Am fost, pe rând, reporter, realizator şi prezentator", explică într-un interviu vedeta. În CV-ul Andreei Esca sunt diferenţiate clar etapele prin care a trecut ca să ajungă aici. În ziua de astăzi, personajele din showbizz sunt obişnuite să se transforme peste noapte în vedete, în oameni de televiziune, chiar dacă experienţa anterioară nu-i recomandă sau nu au o bază solidă.
2 Decembrie 2011
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iza pe 3 Dec 2011, 11:05
    esca

    poate sta de atati ani pt ca are un salariu astronomic

    0
    1

  • Deea pe 2 Dec 2011, 12:10
    Andreea Esca

    O femeie de nota 10,demna de tot respectul!Bravo,Andreea!

    16
    1

  • coca pe 2 Dec 2011, 08:50
    Esca

    O fi fiind,asa cum spuneti si o laudati,mie,imi place mult mai mult Andreea Berecleanu Zaharescu ,mi se pare mai plina de calitati si mai OK

    4
    11

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod