Andreea Bălan, o vedetă independentă. De ce bărbaţii nu-i pot face faţă?

de Maria Ionescu, 6 August 2015

A făcut mari eforturi să nu se plafoneze după mega-succesul trupei Andre care a marcat o generaţie. A muncit mult şi şi-a sacrificat viaţa personală pentru carieră, dar spune că nu are regrete

În iunie a împlinit 31 de ani. Generaţia fetelor Andre s-a maturizat, iar ”Liberă la mare” s-a transformat în ”ocupată cu slujba şi cu copiii”.Dar partea de succes a trupei, e vorba de Andreea Bălan a reuşit să se menţină în atenţia publicului.

În fond, toată povestea Andre a ţinut trei ani, dar cele două adolescente de 15 ani, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, au cunoscut un succes atât de mare încât şi acum acea perioadă le marchează viaţa.
Trupa de fete a captat atenţia unei generaţii de tineri debusolaţi de deceniul nouă, marcat de o continuă criză economică şi socială. Chiar, mai mult, prin melodiile lor au reuşit să inspire fetele de aceeaşi vârstă, cele două Andre devenind un fel de lidere pe drumul către ”eliberarea” de prejudecăţile timpului.
Trupa Andre a produs hituri pe bandă rulantă între anii 1999 şi 2002. De la destrămarea acesteia au trecut 13 ani. Andreea Bălan a făcut eforturi să reziste în show-biz, deşi niciodată nu a mai atins succesul acelor ani. Astăzi e o femeie independentă, puternică, muncitoare, dar fără prea mare noroc la bărbaţi.
După o relaţie de opt ani cu Keo, un solist pop, vedeta a fost părăsită pentru o vedetă de tabloid, Misty. Andreea Bălan a suferit mult după despărţire.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihaela pe 4 Oct 2015, 08:00
    andrea balan o vedeta independenta

    Andrea Balan cea ma buna cantareata.dansatoare,o profesionista un artist complet

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod