Andreea Bălan, o vedetă independentă. De ce bărbaţii nu-i pot face faţă?

Noul iubit al Andreei Bălan: actorul George Burcea, cu patru ani mai tânăr ca ea

Zilele trecute a apărut informaţia că Andreea Bălan este îndrăgostită de un actor, George Burcea, acesta fiind mai tânăr cu patru ani decât ea.
Andreea Bălan, în aceste zile, îşi doreşte o relaţie de lungă durată şi vrea să devină mamă. Cine poate opri o vedetă de talia ei să-şi atingă aceste obiective? Probabil, că numai ea.
A mizat mult pe relaţia cu Keo şi a crezut că e pentru toată viaţa. A fost dezamăgită atunci când partenerul ei a evitat să-şi asume responsabilităţi şi s-o ceară de soţie. Andreea Bălan îşi dorea să fie mamă. Keo nu şi-a dorit să fie tată şi, astfel, s-a strecurat afară din relaţie, cu prima ocazie.
Andreea Bălan e o personalitate puternică şi ca toate vedetele care au avut succes din adolescenţă, nu suportă să nu fie în centrul atenţiei. Problemele ei cu bărbaţii pot veni din această zonă, îi poate strivi cu forţa ei.
Să nu uităm că după prăbuşirea trupei Andre, vreme de cinci ani a ieşit din prima linie a showbiz-ului, dar s-a întors cu o forţă incredibilă, câştigând show-ul ”Dansez pentru tine”, atât în România, în 2007, cât şi în Mexic, un an mai târziu. Şi-a reinventat întreaga carieră.

6 August 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihaela pe 4 Oct 2015, 08:00
    andrea balan o vedeta independenta

    Andrea Balan cea ma buna cantareata.dansatoare,o profesionista un artist complet

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod