Andra, interviu exclusiv! Călătorie în viaţa de zi cu zi a unui pop-star

Andra, ţinută casual     Foto: Anca&Victor/Wise Events

 
Cum alegi să te relaxezi în timpul petrecut cu familia?
Cum spuneam, acasă îmi găsesc tot felul de preocupări despre care puțină lume știe. Cine și-ar imagina că știu să gătesc și chiar îmi place să mă ocup cu așa ceva? Sunt fan MasterChef, emisiunea de la PRO TV. Am furat multe idei cool de la chef-ii din juriu. De exemplu, printre alte minuni pe are le-am învățat, am reușit să mă îndrăgostesc de „Bulgărași de Savoare” de la Delikat, pe mine m-au salvat, mi-au asigurat faima de maestră în arta culinară, deși nu mă puteam lăuda cu așa ceva.
Este și motivul pentru care am acceptat să mă implic în campania lor publicitară. Așa cum am spus și în alte cazuri, eu nu recomand decât produsele în care cred cu adevărat și pe care le-am testat personal. Revenind la programul meu zilnic, aș zice că avantajul meu e că sunt activă. În plus, îmi place să mă joc cu copiii mei. Nu mă agăț de scuza că am avut o zi grea, lor nu le pot explica asta. Dar am descoperit că, deși sunt obosită de multe ori când ajung acasă, timpul petrecut cu cei mici e adorabil.
Ei mă sustrag de la orice problemă.
 
Arăți extraordinar! Poți împărtăși cu noi câteva secrete ale siluetei tale de invidiat?
Mulțumesc pentru aprecieri, înseamnă mult pentru mine faptul că observați eforturile mele. De fapt, nu știu dacă le-aș numi chiar eforturi, mai ales în ceea ce privește silueta. Am avut șansa unui metabolism foarte bun, în general nu mă îngraș. E drept, pe perioada sarcinilor, am pus niște kilograme, dar am scăpat repede de ele, după ce am născut.
Sunt pofticioasă, mâncăcioasă, nu îmi plac regimurile drastice și nu sunt de acord cu ele, în general, fiindca mi se par distrugătoare.
3 Decembrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod