Andra, interviu exclusiv! Călătorie în viaţa de zi cu zi a unui pop-star


Andra, sexy, într-o rochie de petrecere   Foto: Anca&Victor/Wise Events


Cum arată o zi obișnuită din viața ta? Cum reușești să-ți împarți timpul dedicat familiei cu cel dedicat carierei?

Ca să fiu sinceră, în viața mea nu prea există ceea ce se numește „zile obișnuite”. Prin firea lucrurilor, existența mi s-a complicat frumos. Dar, în general, secretul e disciplină. Știu că mulți cred că viața de artist vine la pachet cu multă dezordine și cu traiul la întâmplare, dar, din fericire, nu am căzut în această capcană.

Am debutat la o vârstă crudă, părinții mei au stat cu ochii pe mine, m-au îndepărtat de orice cotitură care ar fi putut fi parșivă, dăunătoare cumva carierei mele. Nu fac nimic la întâmplare. Dacă n-aș fi fost învățată de mică să pun ordine în lucruri, aș fi clacat până acum, sunt sigură. Meseria asta e mai grea decât pare. E frumoasă, dar e dificil să-i ţii piept. Din afară se vede numai sclipiciul, dar cei care trăiesc asemeni mie știu care e prețul.  
 
Cum te încarci cu energie atunci când știi că ai o perioadă aglomerată?
Caut să-mi acord cât mai mult timp pentru lucrurile care-mi plac.
Îl înlocuiesc pe „trebuie” cu „vreau”. Vreau să fiu sănătoasă, de dragul familiei mele. Sunt multe lucruri care mă încarcă cu stări pozitive – întâlnirile cu prietenii (eu vorbesc mult, dar și ascult cu drag ce au ceilalți de spus), călătoriile, cina în familie, cina în oras (da, e masa mea preferată, fiindcă e la capătul zilei, am liniște și am timp să vorbesc cu Cătălin, cu prietenii...).
3 Decembrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod