Anca Țurcașiu este căsătorită de 15 ani, dar nu mai poartă verighetă

Artista a dezvăluit cum l-a cunoscut pe soțul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu, și de ce nu mai poartă inelul primit la cununie.

Într-o perioadă în care divorțurile din showbiz au devenit evenimente aproape firești, Anca Țurcașiu are de ce să fie mândră. O vedetă veritabilă, care se remarcă nu doar prin aspectul fizic fabulos, dar și prin activitatea profesională consistentă, ea se bucură de un mariaj fericit. Cu toate acestea, ea nu mai poartă verigheta și a explicat marți seară, la "Teo Show", de ce.

Artista l-a cunoscut pe Florin Georgescu la începutul carierei ei, în perioada în care ea mergea în turnee prin Statele Unite, alături de artişti consacraţi, precum Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. Pentru că atunci nu-şi permiteau să stea la hotel, ei trebuiau să-şi găsească gazdă la românii stabiliţi în America.


Cu ocazia unui spectacol în Seattle, solista şi-a întâlnit şi soţul, dar a trăit atunci câteva experienţe inedite. "Stela şi pe Arşinel, pe Jean, Dumnezeu să-l ierte, aveau prieteni care îi aşteptau şi îi luau imediat acasă. Dar, pe mine... Până la urmă, m-a luat cineva acasă. Eu eram distrusă, stăteam acolo în frig. S-a mai întâmplat să mă ia o femeie, m-a dus într-o casă, a închis uşa şi mi-a spus <<la revedere>>. Dimineaţa m-am trezit într-o casă, încuiată, şi am început să plâng, pentru că nu ştiam ce să fac. Am văzut un telefon şi am sunat acasă, în România.
A răspuns mama"
, a povestit ea în emisiunea realizată de Teo Trandafir.

Alătdată, artista a fost găzduită de o familie de români care abia îşi luaseră maşină de spălat şi nu ştiau să o folosească: "I-am rugat să îmi permită să îmi spăl şi eu hainele. Foarte amabili, le-au luat şi le-au băgat în maşină. Hainele mele erau colorate şi negre şi le-au spălat la 100 de grade... Aşa că arătau ca naiba. A trebuit să iau un trening de la ei. Era cu două numere mai mic. Nu vreţi să ştiţi cum arătam. M-am urcat în autocar şi aşa am mers. La primul popas, am coborât", a spus Anca.

Atunci l-a văzut pentru prima dată pe Cristian. "Cobor din maşină şi dau cu ochii de Georgescu al meu. A fost primul bărbat din viaţa mea la care m-am uitat să văd dacă are verighetă", a mărturisit ea. "Georgescu o cunoştea pe Stela şi s-au îmbrăţişat. Atunci m-am uitat să văd dacă are verighetă. A fost pentru prima dată în viaţa mea când m-am uitat la un bărbat să văd dacă are verighetă", a mai spus Anca Ţurcaşiu.



Cei doi s-au căsătorit la scurt timp. Se cunosc de 17 ani, iar anul acesta fac 15 ani de la nuntă, însă ea nu mai poartă de ceva vreme verigheta. "Verighetele nu le mai purtăm pentru că s-au lăbărţat, s-au lărgit şi le-am pus într-o cutiuţă.

Cristi e tot timpul la cabinet, bagă mânuşa, scoate mânuşa, îi este foarte incomod. Zac într-un sertar, dar ştie toată lumea că suntem unul al celuilalt. Avem nişte şnururi roşii pe care le purtăm la inelar", a explicat ea.

Anca Țurcașiu a mai spus că, dacă ar trebui să se mărite din nou, un singur lucru nu ar mai face: nu ar mai îmbrăca rochia de mireasă.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Decembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod