Amintiri dintr-un colț de Rai: Corina Caragea a avut o vacanță de vis în Italia

Vedeta TV s-a bucurat de o vacanță superbă în Italia. Ea a fost foarte impresionată de plajele din Sardinia, dar şi de oraşele de pe Coasta Amalfitană.
 
Situate pe vârfurile unor stânci, oraşele Positano, Sorrento, Ravello, Amalfi și Salerni se disting prin casele vechi, colorate şi prin drumurile şerpuitoare cu străduţe înguste. "Deşi vizitate de atâţia şi atâţia turişti, localităţile vechi de mii de ani nu şi-au pierdut deloc din farmec şi din personalitate", povesteşte Corina.

Prezentatoarea știrilor de sport de la Pro TV a fost atât de cucerită de peisaje, încât oboseala şi căldura nu au împiedicat-o să conducă pe cel mai spectaculos drum, inclus de National Geographic între cele pe care trebuie neapărat să fie parcurse în viaţă.
 
 
 

Sardinia a fost a doua destinaţie a Corinei, fermecată de ţărmurile însorite şi de plajele albe, cu nisip fin, întrerupte de mici golfuri, cu apa ca de cristal. Insula Smeralda, aflată în mijlocul Mării Mediterane, i s-a părut un colţ de rai.
 
 
 
"Coasta Smeralda m-a cucerit cu plajele uimitoare, cu golfurile, cu apa în culori ireale", spune Corina.
 
 
 
 

Vedeta are o slăbiciune pentru bucătăria italiană, așa că a gustat toate preparatele specifice zonei, iar îngheţata şi celebra băutură de casă limoncello nu au lipsit din meniul prezentatoarei Pro TV.
 
 
 
 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Iulie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 30 Iul 2013, 09:21
    o finuta...

    frumoasa, cuminte, nu se aud barfe despre ea....da....o scumpa!

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod