Alexandra Stan își reface viața după bătaie: S-a distrat cu un bărbat la o terasă

Cântăreața începe să-și revină după ce a fost bătută de managerul său. Ea a fost văzută, miercuri noapte, râzând cu poftă la glumele unui bărbat cu care a ieșit la o terasă din Mamaia.
Alexandra Stan s-a pus, încet-încet, pe picioare după șocul prin care a trecut. Vânătăile de pe fața ei au dispărut, iar tânăra pare să-și fi revenit și din punct de vedere psihic, găsind puterea de a zâmbi din nou, scrie wowbiz.ro.
 
Vedeta a început să iasă în public și dovedește că are forța de a merge înainte, deși încă se află în faza de recuperare după ce a fost bătută cu bestialitate de Marcel Prodan. Ea a fost fotografiată miercuri noapte, împreună cu un bărbat, la o terasă din stațiunea Mamaia, amuzându-se în timp ce acesta vorbea cu ea.
 
 
 
  

Pentru Alexandra, această ieșire este doar un prim pas în procesul de recuperare fizică dar și psihică pe care îl are de urmat. Până va putea să-și reia activitatea muzicală, ea se reface fără telefon şi fără interne, singurul care comunică aproape în fiecare zi cu artista fiind avocatul care o apără în dosarul de şantaj deschis împotriva managerului Marcel Prodan.

Agresiunea suferită i-a lăsat câteva probleme care necesită tratament îndelungat. "Are afecțiuni la ureche, ochi și la gât. Sunt probleme grave. I s-a recomandat un tratament medicamentos. Vor mai fi făcute și alte investigații medicale. Deocamdată, în perioada asta este la domiciliu unde i se administrează un tratament. După ce își va reveni, vom cere o examinare medico-legală, ca să vedem ce înseamnă aceste afecțiuni în planul răspunderii penale", a spus Marius Nada, avocatul Alexandrei Stan. În urmă cu o săptămână, acesta a anunțat că vedeta va urma tratament medical în străinătate dacă problemele ei de sănătate vor necesita acest lucru.

Alexandra Stan a fost internată, în luna iunie, la spitalul din Medgidia, după ce a fost bătută de managerul ei artistic, Marcel Prodan. Cei doi au fost găsiţi pe marginea unui drum naţional din Constanţa de un echipaj al Serviciului Poliţiei Rutiere, care a transportat-o pe cântăreaţă la spital.
 
 

Avocatul Alexandrei Stan a depus o plângere penală la Parchetul Judecătoriei Constanţa împotriva lui Prodan, pentru şantaj. În plângerea respectivă, Alexandra Stan îl acuză pe Marcel Prodan că în zilele de 14 şi 15 iunie a ameninţat-o şi a lovit-o pentru a o determina să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea al cărei administrator este bărbatul.

Procurorii DNA au început urmărirea penală în cazul lui Marcel Prodan, managerul Alexandrei Stan, sub acuzaţia de şantaj, bărbatul primind interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile.
Din rezoluţia de începere a urmăririi penale întocmită de procurori reiese că în 15 iunie Marcel Prodan a lovit-o pe Alexandra Stan pentru a o determina să renunţe la peste 40.000 de euro, bani pe care artista îi pretindea pentru prestaţiile sale.


Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Iulie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mangolescu pe 12 Iul 2013, 04:12
    Poate ii rupe si asta dintii

    Te pomenesti ca peste ceva timp ii da si asta perversa.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod