Alex Velea şi Antonia: sunt sau nu sunt împreună? Află ce spun apropiaţii lor!

Începutul acestei veri a fost unul foarte fierbinte pentru Antonia şi Alex Velea, deoarece în presă au apărut informaţii potrivit cărora cele două vedete ar forma un cuplu.

Deşi Alex Velea este căsătorit de aproximativ trei ani cu Ana, iar Antonia abia ce s-a despărţit de Vincenzo Castellano, fără a semna însă actele de divorţ, între cele două vedete ar exista o adevărată poveste de dragoste.

Potrivit unui apropiat de-al lui Velea, relaţia dintre cei doi cântăreţi a început în urmă cu un an, atunci când Antonia a semnat un contract cu HaHaHa Production. „Antonia şi Alex sunt împreună de un an. Totul s-a întâmplat în momentul în care Antonia a venit la HaHaHa Production. La început, Antonia era peste tot cu DJ Speak One şi chiar au apărut zvonuri că ar avea o relaţie cu el. Probabil că ei i-a convenit situaţia, că avea un paravan şi câteva luni bune a ascuns povestea cu Alex“, a spus, potrivit WOWbiz, amicul cântăreţului.



În ciuda acestor declaraţii şi a faptului că apropiaţii lui Alex Velea o acuză că i-a distrus căsnicia acestuia, Antonia nu vrea deloc să renunţe la cântăreţ. Ea le-a spus amicilor că îl iubeşte pe Alex şi că nu a mai simţit niciodată ce simte pentru acesta. „Antonia este foarte îndrăgostită de Alex! Deşi mai mulţi prieteni de-ai lui o condamnă că i-a stricat casa, ea nu e afectată de acest lucru şi susţine că merge mai departe în relatia cu el“, a spus, pentru ziarul Click, o prietenă de-a cântăreţei. Mai mult de atât, se pare că Antonia se laudă în cercurile ei de prieteni că Ana va fi dată la o parte de Alex, pentru ca relaţia lor să poată deveni una oficială.

Tabloidele afirmă că Antonia şi Alex Velea au fost daţi de gol că au o relaţie de un simplu articol vestimentar. Prezenţi la un concert la Cornu, în judeţul Prahova, cei doi cântăreţi au urcat pe scenă la un interval destul de mare de timp unul de altul, însă îmbrăcaţi cu aceeaşi cămaşă. Pe lângă această stranie coincidenţă, mai ciudat este şi faptul că Alex Velea nu mai poartă pe mână verigheta atunci când este la concerte şi se află alături de Antonia.



Pe lângă toate informaţiile apărute în tabloide, un alt lucru care ne dă de gândit este acela că pe paginia de Facebook a Antoniei şi pe cea a lui Alex Velea au început să apară, din toamna trecută, multe poze în care cei doi sunt foarte apropiaţi. Dacă, până în această vară, acest lucru nu dădea de gândit, acum tot mai multe voci afirmă că fotografiile au început să apară în mediul virtual în momentul în care cei doi cântăreţi şi-au dat seama că se iubesc cu adevărat.



Presupusa idilă dintre Antonia şi Alex Velea este privită însă cu amuzament de unele persoane. Invitată la o emisiune de divertisment de la Antena 1, Ozana Barabancea a afirmat că o cunoaşte pe persoana care se ocupă de imaginea lui Alex Velea, iar relaţia dintre cântăreţ şi Antonia este doar o strategie de marketing. „Alex Velea are un PR foarte bun. Aici nu este vorba despre o relaţie, ci, mai degrabă, despre o promovare ascunsă“, a spus aceasta.

În ciuda tuturor zvonurilor apărute, atât Alex Velea, cât şi Antonia, nu vor să facă nicio declaraţie cu privire la relaţia care există între ei.

11 Iulie 2013
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bucur Mariana pe 19 Sep 2013, 16:00
    alex

    cand va maritati

    0
    0

  • irina bouros pe 11 Iul 2013, 19:47
    PACAT! MARE PACT DE CASNICIA LOR.

    Iti cladesti fericirea pe suferinta altuia ....mai devreme sau mai tarziu vei plati ...nu pot rezista astfel de relatii cand sunt bazate pe minciuna si ipocrizie.

    6
    3

  • DSFSFS pe 11 Iul 2013, 14:45
    ...........

    Mda, ce sa zic se potrivesc fix "NU" , asta o nesimtita... se baga unde nu trebuie, o prefacuta. Din cate am inteles Alex Velea deja a divortat de Ana , Poate-i fericita acum Antonia. Pacat de ea , k e frumoasa ;) . Imi placea de ea inainte, insa acum .... a decazut total. PACAT !!!!!!!!! ****************

    7
    4

  • Elena pe 11 Iul 2013, 13:02
    Treaba lor.

    Pana la urma e treaba lor. Urat din partea lor,mai ales a Antoniei. Alex era un barbat insurat, nu trebuia sa ii fuga ochii dupa alte ispite.Insa,cu toate astea,nu cred ca trebuie sa primim noi o explicatie.Este strict problema lor si cred ca au si motive pentru care Alex s-a despartit de ANA. Poate ca relatia lor nu mai mergea ca la inceput,poate ca nu se mai intelegeau ... sunt n posibilitati. Oricum,in "lumea vedetelor" este ceva firesc sa divortezi dupa cativa ani,si cu copil si fara copil.

    4
    6

  • onita pe 11 Iul 2013, 10:56
    frunza de malin toate trec si vin

    se potrivesc el urit ca un maimutoi ea o prefacuta fara pic de feminitate

    10
    6

  • Dyutza_003 pe 11 Iul 2013, 08:21
    ...

    Nu cred ca exista o relatie intre ei, isi ridica rating-ul si atat.

    7
    0

  • RoMania pe 11 Iul 2013, 01:56
    Hai RoMania.....

    ....pe lumea "ailalta" or sa se sature impreuna ...asa ca aici/acuma sa ne lase in pace ca tot nu ne intereseaza de eim ...!

    5
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod