Alanis Morissette s-a îngrășat: Vezi cum arată acum cântăreața!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Februarie 2013
La începutul anilor 2000, cucerea lumea cu piesele ei, "Ironic" şi "You Oughta Know", dar şi cu apariţia nud din videoclipul piesei "Thank You". Astăzi, ea este mult schimbată, aproape de nerecunoscut.

Alanis Morissette şi soţul ei, Mario Treadway, au fost fotografiaţi de paparazzi luni, în Brentwood, California. Alanis este greu de recunoscut în imagini, având cel puțin 15 kilograme în plus față de acum 10-15 ani. Chipul ei nu a suferit multe schimbări, în schimb silueta ei a suferit o transformare vizibilă.

Artista care a fost logodită în trecut cu actorul Ryan Reynolds s-a căsătorit în mai 2010 cu iubitul ei, rapperul Mario "Souleye" Treadway, în cadrul unei ceremonii secrete, după o relaţie de şapte luni.

Cântăreaţă şi compozitoare, Alanis Morissette, născută în 1974, la Otawa, în Canada, şi-a făcut debutul în lumea muzicii la vârsta de zece ani, când a înregistrat primul single din carieră - "Fate Stay With Me".

La 14 ani a semnat primul contract cu o casă de discuri, iar în 1991 a lansat albumul "Alanis", al cărui succes i-a adus discul de platină în Canada şi un Juno Award (Grammy-ul canadian), la categoria "cea mai promiţătoare interpretă".Debutul său pe plan internaţional a avut loc în 1995, odată cu albumul "Jagged Little Pill", care a intrat în istoria muzicii drept cel mai bine vândut material discografic de debut al unei artiste solo. Urmează alte patru albume cu vânzări record, precum şi numeroase single-uri care au urcat în topuri - "You Oughta Know", "All I Really Want", "One Hand In My Pocket", "Ironic", "You Learn", "Head over Feet", "Uninvited" (inclus pe coloana sonoră a filmului "City of Angels"), "Thank U", "That I Would Be Good", "Hands Clean", "So Pure", "King of Pain".

Apreciată pentru vocea sa, dar şi pentru originalitatea versurilor, Alanis Morissette a fost recompensată de-a lungul carierei cu nu mai puţin de 12 premii Juno şi şapte Grammy, înregistrând vânzări de peste 55 de milioane de albume în întreaga lume.

De altfel, Alanis este considerată una dintre artistele cu cele mai mari vânzări din industria muzicală, notează Mediafax.În 2008, cântăreaţa a concertat la Bucureşti, pe scena festivalului B'estfest. Alanis Morissette revine anul acesta cu un nou turneu mondial, ”The Guardian Angel Tour”, după o pauză de 4 ani.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod