Adrian Despot, fericitul tata al lui Baa

Probabil ca multe dintre noi ne intreabam uneori daca vedetele preferateau si ele indeletniciri obisnuite. De exemplu, daca iubesc sau nuanimalele, daca stiu sa le creasca sau reprezinta pentru ele doar unmoft. Stiam ca Adrian Despot de la Vita de Vie are grija, impreuna cuprietena sa, de un catel si l-am rugat sa ne povesteasca din amintirilelegate de acest prieten.

Cate animale "de casa" ai?
Sunt tatal unei bassete-hound de un an, pe nume Baa, fost tata deteckel pe nume Ada, care la randul ei este mama mai micilor Zuze, Joesi Dara. Fost tata pentru ca m-am mutat de la teckeli si ii vad mai rar.

Ai grija singur de ea sau te ajuta si prietena?
Baa este, dupa cum am mai spus, fata mea si a prietenei mele Lisa.
Nepurtam cu ea la fel cum ne-am purta cu viitorul nostru copil. Baa are opersonalitate foarte puternica. Am ajuns sa credem ca ea ne pacaleste -ne face sa credem ca-i suntem stapani. Cred ca este invers.

Ce nebunii au facut de-a lungul timpului si de cine asculta cel mai mult?
Nebuniile lor ar umple site-uri intregi... de la devastari totale aleobiectelor din casa pana la razbunari feroce si indiferenta. Fiecaredintre noi (aici intrand si bunicii lui Baa - adica parintii nostri)tindem sa credem ca suntem cei mai iubiti si mai ascultati. De fapt,daca ma gandesc bine, de mine asculta. Ha-ha-ha!

Ce animal ti-ai dori sa ai dar din diverse motive nu il ai?
De mic am crescut printre caini (de casa) asa ca in continuare totcaini imi doresc.
Un husky (sau o ea), un ogar afgan si lista ar puteacontinua.

Cu cine lasati cainii cand sunteti plecati, de exemplu in week-end?
Cand suntem plecati cainii stau la bunicii lor (parintii nostri) undesunt rasfatati pe masura, ca la bunici. Au fost si la mare si la muntecu noi, dar ei prefera la tara.

Suporti animalele in masina ta?
Avand in vedere ca dormim impreuna in pat, unul in bratele celuilalt,intrebarea cu masina e inutila...

Ce proiecte muzicale ai? Pe cand un nou album, o piesa noua, un nouvideoclip?
Majoritatea timpului meu o acord trupei Vita de Vie: concerte,inregistrari etc. Apoi lucrez la diferite proiecte underground personale(hip-hop, trip-hop, drum'n bass, electro etc) si cand mai am timp producdiverse alte trupe.
Referitor la formatia Vita de Vie, ne propunem saterminam albumul nou in timp util pentru a-l lansa in toamna. Nu stiu dacao sa reusim totusi pana atunci pentru ca avem pretentii foarte mari dinpunct de vedere orchestral si sonor. Un nou clip va aparea imediat ce nevom decide asupra piesei scoasa spre promovare. Albumul nou nu are incaun nume... dar o sa-i gasim noi unul, asta-i cel mai usor lucru de facut.

Intentionezi sa iti schimbi stilul muzical?
Stilul muzical in mare nu o sa-l schimbam, dar intentionam cu fiecarealbum nou sa nu stagnam, repetandu-ne, ci sa evoluam permanent. Orizontulnostru muzical este foarte larg si ar fi pacat sa nu profitam de atatamuzica.
Sper sa reusim.

Te gandesti sa te casatoresti in viitorul apropiat?
Mai degraba ma gandesc la un copil decat la casatorie. Dar mai vedem.

Ce iti place sa faci in timpul liber?
Timp liber nu prea am, dar atunci cand il am dorm sau joc Diablo 2.

Navighezi pe internet?
Navighez, dar nu sunt dependent. E o sursa enorma de informatie dar nuprea apelez la ea.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ramona pe 30 Mar 2008, 16:04
    copkii

    vrei sa fii tatal copilului meu?;;)sunt si eu inalta bruneta si ascultatoare de vita de vie[ uneori chiar mai sparlesc cate un suc de struguri :->, mai ales cand ma gandesc la toi :->] puuuuuuup :*:*:*

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod