Adio, după un mariaj de 15 ani: Raluca Moianu și Marius Ancuța divorţează!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Octombrie 2013
Cei doi au decis să pună punct căsniciei lor. Vedeta de televiziune a declarat că procedura de divorț este în desfășurare.
Raluca Moianu şi Marius Ancuța au decis că despărțirea este cea mai bună variantă pentru amândoi. Vedeta de la Kanal D a declarat pentru site-ul replicavedetelor.ro că ei vor păstra o relație amiabilă, iar fetița lor va primi toată grija lor: "După 15 ani de căsătorie eu şi soţul meu am hotărât să ne separăm.
Suntem prieteni şi vom rămâne într-o relaţie strânsă, pentru că avem impreună o fetiţa căreia îi vom acorda în continuare toată dragostea si atenţia noastră. Nu vom putea evita speculaţile, dar vrem să ştie cei ce sunt interesaţi de viaţa noastră privată că nu vom da amănunte despre despărţirea noastră."

"Voi vorbi în continuare cu presa, cu toată deschiderea, despre activitatea mea profesională, despre evenimentele organizate de agenţia mea de PR, Replica Vedetelor Events, despre activitatea mea didactică la şcoala de televiziune Tudor Vornicu sau despre programele radio Gold FM, unde sunt director de program", a mai spus Raluca Moianu.

În urmă cu aproape un an, vedeta a fost implicată într-un scandal după ce a fost surprinsă sărutându-se în parc cu un coleg de serviciu.
Cu toate acestea, Raluca Moianu şi soţul ei au decis atunci să-şi continue căsnicia.


În cele din urmă, însă, cei doi au căzut de acord că despărțirea este cea mai bună cale pentru ei.


Foto: Mediafax
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Jenica pe 28 Oct 2013, 00:02
  moartea-n vacanta

  Moartea asta-n vacanta se saruta prin parcuri????

  0
  0

 • rick pe 25 Oct 2013, 22:46
  hmmm

  imi placea raluca moianu, intotdeauna am considerat ca e o fire pragmatica, ca gandeste ceea ce face, ca are moralitate. nu mi s a parut ca se potriveste cu sotul ei, dar la modul admirativ in care vorbea despre el am zis...mai il iubeste. m a dezamagit atunci cand am aflat ca si ea a calcat stramb, iar acum mi am zis: e inevitabil. nu i condamn pe ei, e decizia lor, dar sunt inca o dovada ca poti lasa in urma tot fara nici un regret. ca si marea iubire e o farsa.

  3
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod