Adela Popescu: „Sunt o babă! Dacă m-aţi vedea cum ies din casă...“

Actriţa a mărturisit că au ajuns-o vorbele mamei sale. După ce i-a ignorat sfaturile când era adolescentă, acum ea spune că nu mai suportă frigul în oase.

Adela Popescu a scris pe blogul său un articol amuzant, în care mărturiseşte că la 29 de ani a ajuns să se simtă ca o babă, pentru că nu mai suportă frigul şi trebuie să se îmbrace gros. Ea recunoaşte că la început sfaturile mamei sale i se păreau inutile, dar acum a ajuns să-i dea dreptate.

"Mama mea, exact că şi mamele voastre, sunt sigură, mi-a 'întunecat' copilăria cu câteva obligouri pe care pot să le reproduc şi acum pe de rost. Dacă mă concentrez puţin pot reda şi intensitatea vocii atunci când le rostea şi uneori şi poziţia în care se afla în casă când mi le 'arunca' direct între urechi.

Mă enerva îngrozitor mai ales că îmi păreau a fi nişte prostii fără margini.

O să vi le spun şi vouă să avem de ce râde:

1. Să nu ieşi din casă cu părul ud;

2. Bagă-ţi bluza aia în pantaloni, că răceşti la ovare;

3. Bea un pahar de apă pe stomacul gol şi nu pleca din casă fără să mănânci ceva;

4. Să nu-ţi fie frig! Pune-ţi o căciulă!

5. Termină cu bikinii aia, ia-ţi lenjerie normală, mai ales iarna.

Va sună cunoscut? :)"
, a scris vedeta.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nina pe 19 Nov 2015, 19:20
    Comentariu şters

    Adela, Adeluţo Am postat ieri comentariul, nu ţi-a plăcut şi l-ai şters. Păi atunci dece mai scrii astfel de inepţii? Te aştepţi ca oamenii să te ridice în slăvi în funcţie de chiloţii, budălăii sau ismenele pe care le porţi? Sunt piese de muzeu, inclusiv ce se găseşte înăuntru lor? Bre fătuco, dacă nu ai altceva de comentat renunţă la prostiile astea. Lasă să creadă lumea că eşti frumoasă, ai voce plăcută... şi cam atât. Nu-ţi etala intelectul că zău că nu ai ce, şi în teatru te joci doar pe tine, nu creiezi roluri noi, că pt. asta e nevoie de talent. Sorry dulcineo, ai vrut comentarii, le ai. Evident, ai să-l ştergi şi pe ăsta. Că nu-ţi ridic osanale

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod