Adela Popescu se pregăteşte de plajă

Adela Popescu, actriţa din telenovela „O nouă viaţă“, difuzată de Acasă TV, a mărturisit pe blogul ei, adelapopescu.eu, că se pregăteşte deja de plajă.

“Aşa-i că eşti în perioada aia în care te uiţi la tine în oglindă şi nu prea-ţi place ce vezi? Şi pe de-o parte mori de plăcere să vezi soarele, pe de alta, te face să te gândeşti cu groază că iar vine vara şi în loc de un costum de baie sexi, mai bine o să-ţi comanzi un trening de plaja. Ştiu cum e! Toate ştim, sunt sigură!

Ei, eu am început să mă cunosc şi când simt ca mă afund în lene prea mult timp, pun mâna pe prima revistă cu fete în pantaloni scurţi, picioare impecabile şi abdomene precum clapele pianului.

După ce le văd, mă gândesc cinstit că nu au cum să arate aşa decât dacă fac ceva mişcare.

Şi, pentru că vreau şi eu să arat ca ele, ridic telefonul şi îi propun Dianei Ştirbu, cea mai tare antrenoare din lume de kangoo jumps, să dam o tură de parc pe ghete. O avertizez că, dacă nu are timp, va trebui să-şi asume că am ratat startul şi că va trebui să aştepte a doua tură de leneveală, apoi cititul revistei, etc. Aşa că înţelege care e miza şi vine.



E minunat să alergi în parc.

E călduţ, funny şi foarte eficient. M-am gândit la voi când am plecat de acasă, aşa că l-am rugat pe Radu să ne facă şi câteva poze. Poate, poate, vă inspiră şi vă dau un imbold. Nu de alta, dar n-ar fi păcat ca la 50 de ani să ne uităm la fotografiile cu noi de la 25-26 de ani şi să ne pară rău că nu am arătat atât de bine pe cât s-ar fi putut?“, a scris Adela Popescu pe blogul ei, adelapopescu.eu.

19 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod