Actorii celebri și eroii pe care i-au consacrat: 23 de imagini emoționante

Când vezi astfel de imagini cu actori alături de personajele pe care le-au interpretat, simți că trebuie să vezi din nou filmele bune care ți-au rămas în suflet.
Atracția oamenilor pentru industria filmului este colosală - datele statistice arată că una din cinci persoane din Statele Unite se uită la un film în fiecare zi. Pe fondul acestui interes deosebit, artistul olandez Ard Gelinck și-a propus să ne aducă mai aproape de eroii îndrăgiți din filme și de actorii care i-au întruchipat. Cu ajutorul Photoshop, el a pus în aceleași ipostaze personajele pe care starurile de cinema le-au consacrat în filme memorabile, redând într-un mod emoționant legătura unică dintre acestea.


Avem, astfel, ocazia, să-i vedem pe Joaquin Phoenix alături de Joker, pe Tom Hanks stând pe bancă lângă Forrest Gump, pe Jennifer Aniston și Rachel Green și multe alte staruri și eroi memorabili, ca și cum aceste secvențe ar fi reale.

Renumit pentru imaginile în care aduce laolaltă vedetele și versiunile lor mai tinere, Gelinck a creat, începând din 2017, numeroase imagini prelucrate. Fiecare dintre acestea necesită între una și patru ore de muncă. "Uitându-ne la transformările acestor celebrități de-a lungul anilor nu ne permite doar să vedem cum îmbătrânesc oamenii, ci ne declanșează și nouă amintiri despre starurile preferate din muzică, filme, televiziune care nu mai sunt printre noi, nu putem să nu ne amintim de trecutul nostru și să nu privim la schimbările noastre", a spus el în 2019.

Artistul olandez are acum peste 184.000 de admiratori pe Instagram care îi apreciază munca.
"Am fost plăcut surprins când m-au căutat mai multe instituții media din toată lumea, la începutul acestui an. Și, desigur, am mulți admiratori. Și tot cresc. Foarte frumos. E plăcut să vezi că poți distra oamenii și să le arăți ceva care îi face să râdă și să se gândească", a declarat acesta .

Una dintre cele mai apreciate serii de imagini semnate de Ard Gelinck este cea publicată de Bright Side, în care actorii și personajele foarte populare pe care le-au întruchipat apar împreună.
Privindu-le, ți se face dor de filmele care ți-au rămas în suflet!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod