A murit actorul Paul Walker

Actorul, devenit celebru graţie rolurilor din seria "Furios şi iute/The Fast and The Furious”, a murit în urma unui accident de maşină, la vârsta de 40 de ani.

Anunţul a fost făcut pe pagina pagina oficială de Facebook a actorului de către echipa acestuia, informează BBC, citat de Mediafax.

Potrivit mesajului postat, Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, era pasager într-un autoturism Porsche condus de către un prieten al actorului. Şoferul a pierdut controlul autovehiculului în comunitatea Valencia, din nordul oraşului Los Angeles.

Maşina a ieşit de pe carosabil, s-a lovit de un stâlp şi a fost imediat cuprinsă de flăcări. Ambii pasageri au fost declaraţi decedaţi la sosirea echipajelor de salvare.



"Cu inima îndoliată trebuie să confirmăm că Paul Walker a murit într-un tragic accident auto în timp ce se deplasa către un eveniment de caritate pentru organizaţia Reach Out Worldwide.

El era pasager în maşina condusa de un prieten. Ambii şi-au pierdut viaţa. Suntem uimiţi şi întristaţi de această veste...”, este mesajul postat pe Facebook.

Actorul american Paul Walker a devenit celebru graţie rolurile din seria "Furios şi iute/The Fast and The Furious” (2001, 2003, 2009).
El a apărut şi în "The Fast and The Furious” 6, care a fost lansat anul acesta, în luna mai.

 



Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame.

În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet", notează Mediafax.

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" sau "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998 primeşte tot mai multe roluri în filme: "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000),  Timeline (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).



În 2013 se va lansa filmul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmele "Brick Mansions" şi "Furios şi iute 7".




Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Decembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod