A fost odată un supermodel: Cum arată Claudia Schiffer fără machiaj

Când nu apare în reclame, vedeta germană în vârstă de 43 de ani nu se fereşte să adopte un look natural.

 

Dacă nu lucrează, Schiffer îşi permite să renunţe la machiaj. Iar schimbarea este semnificativă. Vedeta a fost fotografiată recent pe o stradă din Londra, într-o ţinută lejeră, din linia vestimentară pe care ea însăşi a lansat-o. Claudia purta o rochie lungă, gri, colanţi negri şi botine, la care a asortat o eşarfă albastră. Pe mâna stângă, ea purta o geacă gri, pe care nu a dorit să o mai îmbrace după ce a coborât din maşină.

Fotomodelul, care este directorul propriei mărci de îmbrăcăminte, şi-a accesorizat ţinuta cu o eşarfă albastră şi o geantă albastră din piele şi o poşetă neagră, agățată pe umărul drept.



De această dată, lipsa machiajului şi-a spus cuvântul, chipul nemţoaicei fiind mai apropiat de vârsta ei. În schimb, silueta sa este ireproşabilă.



Claudia Schiffer a realizat recent, împreună cu prietena sa, Naomi Campbell, o şedinţă foto pentru designerul Tommy Hilfiger, în care machiajul joacă un rol important: top-modelul german arată extraordinar, reînviind anii '90, când frumuseţea ei domina lumea modei.

Într-una dintre imagini, Claudia apare în spatele lui Naomi, în timp ce aceasta ţine pe umăr una din genţile designerului. Cele două staruri zâmbesc spre camera foto. "Energie din studio a fost imensă. Întotdeauna ne-am simţit bine împreună... E ca şi cum aş fi într-o familie, ne ştim de peste 20 de ani", a declarat Claudia.



Pictorialul demonstrează că manechinul german poate continua lejer cariera în modelling. Claudia Schiffer s-a retras în de câţiva ani, preferând să se dedice mai mult celor trei copii - Clementina, Cosima şi Caspar, relatează ziarul britanic Daily Mail.



Vedeta, care a apărut în peste 700 de coperte ale revistelor din toată lumea, s-a căsătorit în 2002 cu regizorul Matthew Vaughn.

Claudia Schiffer a fost descoperită într-o discotecă din oraşul Düsseldorf, din vestul Germaniei, în 1987. La 19 ani, ea a pozat pentru firma americană producătoare de îmbrăcăminte Guess, apoi, graţie compatriotului ei Karl Lagerfeld, directorul artistic al casei Chanel, Schiffer şi-a câştigat celebritatea pe plan mondial, după ce a devenit imaginea renumitei case de modă pariziene, notează Mediafax.

Deși Guess anunțase că Schiffer va fi pentru multă vreme imaginea companiei, contractul foarte important nu a mai fost semnat niciodată. În locul Claudiei, Guess a preferat să angajeze o actriță de la Bollywood, Priyanka Chopra.



Claudia Chiffer a devenit ambasador UNICEF în 1997. Ea prezintă acum emisiunea "Fashion Hero", versiunea germană a show-ului american Project Runway. Durata producției a fost tăiată, de la două ore la doar una per episod, după ce audiența în Germania a scăzut, scrie Daily Mail.


Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod