A doua oară e cu noroc: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit. Au mai fost logodiți în urmă cu 18 ani

Jennifer Lopez a postat un video pe site-ul său în care plânge și își privește inelul de logodnă.

Citește și: Talent sau nepotism? 10 copii de vedete care au devenit modele de succes


Actrița și cântăreața în vârstă de 52 de ani pare vizibil emoționată în filmarea publicată pe site-ul său.


Ea poate fi auzită spunând în șoaptă „Sunt perfectă”, în melodia care însoțește videoclipul. Jennifer și Ben au mai fost logodiți în urmă cu 18 ani, în anul 2004.

Fanii lor au fost șocați și în același timp încântați când cele două staruri și-au refăcut relația în mai 2021, la 17 ani după ce și-au anulat logodna.


În luna aprilie a anului trecut, Jennifer a confirmat că s-a despărțit de fostul sportiv Alex Rodriguez, după o relație de patru ani, timp în care au fost logodiți doi ani.

La jumătatea lunii mai, Jennifer a petrecut timp în Los Angeles cu Ben, ceea ce a dus la apariția zvonurilor că cei doi actori și-au refăcut relația.

Ei și-au confirmat relația printr-o postare pe Instagram în luna iulie, cu ocazia zilei de naștere a lui Jennifer.


Lopez și Affleck au format prima dată un cuplu la începutul anului 2002, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare al filmului „Gigli”.

În noiembrie 2002 s-au logodit, Ben cerând-o în căsătorie pe Jennifer cu un inel cu diamant roz de 6,1 carate, montat în aur roz de 18 carate și platină.
În prezent, inelul de logodnă este estimat la 12 milioane de dolari, iar la acea vreme (în noiembrie 2002), l-a costat pe Affleck 1,2 milioane de dolari, potrivit Daily Mail.

Creșterea masivă a prețului este datorată culorii rare a diamantului, care în ultimii ani a devenit și mai valoros.

Cei doi ar fi trebuit să se căsătorească în septembrie 2003, dar și-au amânat nunta, pentru ca ulterior să se despartă în ianuarie 2004. 

Ben are trei copii cu fosta soție, actrița Jennifer Garner: două fiice - Violet (16 ani) și Seraphina (13 ani), precum și un fiu, Samuel, de zece ani.


Jennifer are din căsnicia cu Marc Anthony doi copii, gemenii Max și Emme, de 13 ani.

Zvonurile cu privire la o posibilă logodnă dintre cele două staruri au apărut cu două zile înainte ca Jennifer să facă anunțul, atunci când cântăreața a ieșit în oraș cu fiica sa, Emme.

Ea a fost surprinsă în timp ce întorcea inelul pentru a ascunde diamantul masiv, în timp ce ieșea dintr-un magazin.

Jennifer Lopez a vorbit într-un interviu pentru People despre povestea ei de dragoste cu Affleck.

„Nu am fost niciodată mai bine.
Suntem cu toții într-un moment frumos”, a declarat cântăreața în interviul pentru publicația americană. „Mă simt atât de norocoasă, fericită și mândră că sunt cu el. Este o poveste frumoasă de iubire prin faptul că am primit o a doua șansă”, a spus Jennifer.


În trecut ne-am expus prea mult relația, am fost naivi și a fost călcată în picioare”, a declarat vedeta.

De această dată, însă, ei au învățat din greșelile trecutului. „Amândoi am zis 'Wow, suntem atât de fericiți și nu vrem ca acele lucruri să se întâmple iar.' Suntem mai în vârstă acum, mai inteligenți, avem mai multă experiență, suntem într-o altă etapă a vieții, avem copii și trebuie să fim foarte conștienți de toate acestea.
Suntem foarte protectori pentru că este o perioadă atât de frumoasă pentru noi toți”, a mai spus cântăreața de origine portoricană.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
10 Aprilie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod