Jim Carrey plănuiește să se retragă: Actorul a fost numit ipocrit pe rețelele de socializare pentru că l-a criticat pe Will Smith

Jim Carrey plănuiește să renunța la cariera de actor de comedie. Starul american a declarat într-o emisiune că „probabil” se va retrage în curând.

„Ei bine, mă retrag. Da, probabil. Sunt destul de serios”, a spus Carrey, în vârstă de 60 de ani, în emisiunea „Access”, după ce a fost întrebat ce crede despre ideea lui Dolly Parton de a face un film împreună cu el.

„Simt că - și probabil e ceva ce nu ai mai auzit vreo vedetă să spună vreodată - mi-e de ajuns. Am făcut destule. Este suficient”, a declarat actorul.

Atunci când Kit Hoover, gazda emisiunii, a insistat dacă actorul vorbește serios, Carrey a explicat că trebuie să apară ceva cu totul extraordinar ca să-l facă să se răzgândească.


„Depinde, dacă apar niște îngeri cu un scenariu scris cu litere de aur și îmi spun că este ceva foarte important, ce oamenii trebuie să vadă, poate voi continua.
Dar vreau o pauză”, a adăugat starul.

Vedeta din „Tăntălăul și Gogomanul” a spus apoi că are alte pasiuni de care vrea să se ocupe după ce renunță la cariera de actor.

„Îmi place cu adevărat viața mea liniștită și chiar îmi place să pictez, îmi place viața mea spirituală”, a spus Carrey, potrivit Page Six.

Cu toate acestea, el a adăugat că în cazul în care cântăreața Dolly Parton îl abordează în mod serios legat de un rol, o va asculta.

„Sunt întotdeauna dispus să vorbesc cu Dolly”, a adăugat actorul, spunând despre starul country că este „un talent dintr-o altă lume, mai mare decât orice îți poți imagina”.

Cel mai recent film al lui Jim Carrey este animația „Sonic the Hedgehog 2”, ce se va lansa luna aceasta, și ar putea fi și ultimul, dacă starul se va retrage.

Comentariile despre posibilitatea de a renunța la actorie vin la câteva zile după ce Carrey a criticat Hollywood-ul pentru că actorii din public l-au aplaudat pe Will Smith la Premiile Oscar, după ce l-a pălmuit pe Chris Rock.


„Hollywood-ul nu are coloană vertebrală și acesta este un indiciu că nu mai suntem 'gașca cool'”, a spus Carrey într-un interviu pentru „CBS This Morning”.

El a mai spus că l-ar fi dat în judecată pe Will Smith pentru 200 de milioane de dolari, dacă ar fi fost în locul lui Chris Rock.


Starul din „Masca” a adăugat că nu ar fi trebuit să se ajungă niciodată la violență fizică.

„Dacă vrei să strigi din public și să-ți arăți nemulțumirea sau dacă vrei să spui ceva pe Twitter, fă-o.
Dar nu ai dreptul să urci pe scenă și să lovești pe cineva peste față pentru că a spus niște cuvinte”, a declarat actorul.

Cu toate acestea, Carrey a fost numit „ipocrit” pe rețelele de socializare de userii care i-au amintit de gestul său controversat de la Gala MTV Movie Awards din 1997, potrivit Daily Mail.

Carrey, în vârstă de 35 de ani la acea vreme, a urcat pe scenă pentru a primi un premiu de la actrița Alicia Silverstone, care atunci avea 20 de ani, și a sărutat-o cu forța, în timp ce ea încerca să-l împingă.

 

„Este incredibil că Jim Carrey a agresat-o sexual pe Alicia Silverstone forțând-o să-l sărute în direct, la televiziunea națională, când ea avea 20 de ani, iar acest lucru nu a avut niciun impact asupra carierei lui”, a scris o persoană pe Twitter, unde a distribuit o imagine cu incidentul din 1997.

„Jim Carrey...
tipul care a sărutat-o pe Alicia Silverstone fără acordul ei? Acel Jim Carrey?”, a scris un alt user pe Twitter.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
3 Aprilie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod