8 victorii ale Monicăi Columbeanu în lupta cu Irinel

Băcăuanca şi-a învins "maestrul" - cam aceasta ar fi una dintre concluziile scandalului în care sunt implicaţi soţii Columbeanu, lupta supremă şi cea mai importantă fiind cea pentru micuţa Irina. Vinerea trecută, 14 aprilie, Monica a reuşit să-şi ia copilul, care i-a fost încredinţat până la finalizarea divorţului, însă până şi-a văzut visul cu ochii a trebuit să ducă lupte puternice cu cel care încă îi mai este soţ.


Chiar dacă nimeni nu se aştepta la acest deznodământ, mulţi fiind cei care o acuzau şi erau gata să o linşeze pe Monica, iată că diva a reuşit să doboare mitul omului bogat şi atotputernic. Pe tot parcursul acestui drum lung şi anevoios au existat câteva momente cheie pe care Monica Columbeanu, ajutată de oamenii din jurul ei, a ştiut să le gestioneze bine.
1 din 9

1. Irinel a câştigat prima bătălie

Momentul în care Irina Columbeanu a ajuns la tatăl ei, înainte de prima înfăţişare la divorţ, a fost momentul critic al acestui scandal. Monica a fost dărâmată şi toată lumea a crezut că acesta este finalul fostei Scorpii de la Izvorani. Pe data de 1 martie judecătorii din Buftea decideau ca Irina Columbeanu să-i fie încredinţată tatălui.
19 Aprilie 2011
 

Comentarii (19)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana pe 20 Apr 2011, 00:12
    Pentru Fabio

    Mai Fabio, mai studiaza si tu gramatica limbii romane putin inainte sa te apuci sa scrii tampenii. Cam folosesti cratima in exces, nici nu ma mir ca ti-e rusine ca esti roman, ca nici limba romana n-o stii ca lumea.

    1
    0

  • gabeth1966 pe 19 Apr 2011, 23:34
    Ptr Fabio!

    Nu stiu cine esti si nici nu ma intereseaza,dar cred ca exagerezi..sunt destule mame care la inceput au o oarecare reticenta, chiar sa spuna ca e urat sau uratel, dar asta nu inseamna ca nu isi iubeste copilul.Da mama isi merita copilul, ea e cea care il poarta in pantec, il naste-II DA VIATA! Apropos, ce sa faca emeritul Irinel &Ion Columbeanu cu Irinuca...ca ei nu stiu decat AI BANI-AI PUTERE, ei sunt genul de fiinte bipede care nu vad decat cum sa faca bani...n-au scrupule! Aduceti-va aminte cand tatuca Irinel se plangea ca nu ii merg vanzarile cu cimentul sau fabulos, cu ce a trait...obiect de vanzare: popularitatea Monicai, primele semne ca in sfarsit a pacalit-o sa ii faca un copil, ca Romanita si Ana nu i-au daruit, emisiunile tv, show-urile tv, can-can-urile...vedeti? Asta e mister musculo...de la Izvorani! Nu ii doresc decat binele tututor, iar mintea fiecaruia dintre pamanteni sa fie limpede si curata...si lasati pietrele acolo unde sunt, nu mai aruncati...

    1
    0

  • Mara pe 19 Apr 2011, 22:24
    pt acest individ care se numeste fabio

    Rusine mai "omule", cel care ai folosit termenul de "incubatoare umane"... misogin si mare ateu mai esti. Probabil ai si tu un asemenea "obiect" sau intentionezi sa-ti iei candva, nu de alta da-i necesar... Si daca vrei sa sti, a sti sa taci e o mare dovada de intelepciune. Nu prea se vede ca esti roman... ca daca ai fi s-ar vedea.

    2
    0

  • val pe 19 Apr 2011, 22:21
    Irinel

    Nu ma intereseaza Monoca ! Dar ma bucur Ca-i face zile fripte lui Irinel ! Daca are bani nu inseamna ca el merita totul.. Banii facuti de Irinel si tatal lui sunt facuti tot cu P(ile)R(elatii)C(unostinte) .Asa ca nu e rau daca mai pierd din ei . Monica se lupta sa castige din banii lui Irinel , Irinel ar dori sa pastreze totul .Pacat ca cei doi apar prea des la TV !

    1
    0

  • aka14 pe 19 Apr 2011, 21:00
    Irinuca

    Mie una sincer imi pare bine ca Irinuca o ajuns la Monica.Irinel ii un fals si un trisator dupa parerea mea.Fiecare cu ce crede.

    1
    1

  • ela pe 19 Apr 2011, 16:03
    moni-iri

    imi cer scuze,trebuia sa scriu NU MERITA S-O TERFELEASCA

    5
    1

  • ela pe 19 Apr 2011, 16:01
    moni-iri

    metodele l-a care a recurs domnul columbeanu,mi s-au parut josnice,nedemne de un barbat adevarat.totusi monica i-a fost sotie si merita s-o terfeleasca cum a facut-o.

    2
    2

  • Camelia pe 19 Apr 2011, 14:12
    pt D-nul Fabio

    D-nul Fabio, consider ca sunteti informat gresit aspra prevederilor legale, bunurile proprii nu vor deveni niciodata bunuri comune. Ar fi de preferat sa citit pt. a va informa corect. Si in legatura cu "incubatoarele umane", sa inteleg ca sunteti facuta intr-un asemenea incubator, o foarte mare recunostinta fata de MAMA dvs.

    3
    0

  • Fabio pe 19 Apr 2011, 13:23
    rusine

    comform prevederilor legale dupa 5 ani de convietuire bunurile devin comunesi fix la 5 ani fata da divort . . a castigat copilul ??? ia numara-ti cati barbati castiga copii si o sa vede-ti ce diferenta.. pentru ca in justitia noasta se merge pe cutume si cea mai cunoscuta e : mama ia copilul . de ce ? pentru ca e mama . dar oare cate sunt mame adevarate ? sa nu uitam ce a zis monica dupa nastere :" e cam uratica " si se uita la fata ca la un extraterestru . . voi mame si femei stiti implicatiile psihice pe care le are aceasta lupta asupra copilului ? stiu ca e orgoliul vostru de incubatoare umane dar nu va ambala-ti si fiti parinti in primul rand si apoi "feministe "

    2
    8

  • drcpet pe 19 Apr 2011, 13:20
    Monica

    M-a emotionat foarte tare cand a intrat in curte si luat-o la fuga spre casa , mama fiind imi dau seama ce a fost in sufletul ei. Bravo ei! A demostrat prin tot ce a facut ca s-a maturizat. Sa nu uitam ca avea 17 ani cand l-a cunoscut pe Irinel iar mirajul banilor schimba oameni in toata firea, cum sa nu schimbe o adolescenta de conditie medie?

    4
    4

  • Lara pe 19 Apr 2011, 13:19
    Dar Irinuca ?

    Cred ca toate comentariile pro Moni sunt scrise de ea insasi si neamurile ei.Cel mai rau imi pare de copil caci e vesnic trist si speriat de cand e la mamica "buna" iar comunicarea mama-fiica e cam zero ! Pacat ! Inca un rau facut de justitia din Romania.

    2
    9

  • Fabio pe 19 Apr 2011, 13:13
    rusine

    voi nu vedeti ca sunteti penibile ? cica opt victorii ... care sunt alea ?? ca si-a tinut gura ? da stie sa vorbeasca? sau voi ati uitat gafele enorme pe care le-a facut ? cica e diva , o fi daca acum mitocania , incultura , parvenitismul o ridica la statutul de diva sincer mi-e rusine ca sunt roman. daca analiza-ti actiunea acestei lepre o sa vede-ti ca e un scenariua care il bate si pe Nicolae Filimon cu al sau roman " ciocoii vechi si noi "

    3
    12

  • m_lee pe 19 Apr 2011, 12:11
    despre Monica

    Monica a demonstrat ca este o DOAMNA. Chiar daca vine dintr-un mediu modest, s-a comportat cu atata demnitate cum nu o pot face prea multi oameni. Ii doresc tot binele din lume, alaturi de fetita ei.

    14
    4

  • alexandra pe 19 Apr 2011, 11:16
    da

    nu mi-a placut niciodata de monica, mi se pare o parvenita cu fite, o neica nimeni cu impresia ca e cineva, insa acum, la divort si custodie a procedat cum nu se poate mai bine. a fost fair play, a aratat cum trebuie sa arate, a vorbit, respectiv a tacut asa cum trebuia, nu a comentat nimic si si-a usurat toata treaba foarte mult. bravo celor care au sfatuit-o

    12
    3

  • IULIANA pe 19 Apr 2011, 10:50
    SUPER

    MONICA este o femeie f frumoasa, cu stil , ma bucur ca si-a luat fetita langa ea , libidinosul de IRINEL nu merita , si la felul cum s-a comportat se vede clar ca este un frustat, egoist etc . BRAVO MONICAI

    11
    4

  • eclair pe 19 Apr 2011, 09:52
    monica

    ce barbati amarati ...care nu suporta o femeie frumoasa, nu vorbesc despre moralitatea ei pentruca nu o cunosc si nu stiu cat e facatura si invidie si cat e adevar. iar irinel (amintesc ca relatiile sexuale cu minori intra sub incidenta legii, iar monica cand a ajuns la el era minora)un mos libidinos care crede ca daca are bani i se cuvine totul, si-a cumparat nevasta tanara si frumoasa si un copil, pentru ca numai tata nu poate fi , depravat si lipsit de bun simt. iar ceilalati, genul care se duc in baie cu pozele din reviste, pentru ca n-ar ajunge in veci la o femeie ca ea... ce sa mai vorbim. si daca era asa o c... de ce a luat-o irinel de nevasta, poate pentru ca cine se aseamana se aduna? si in fond bv ei daca a reusit sa iasa din greseala si a devenit o persoana, prost a fost el atunci, in niciun caz ea..sa nu uitam si sa nu amestecam asa zisa ei imoralitate, sa nu uitam ca are 21-22 de ani ce d-zeu, cu faptul ca este mama si nimeni nu are dreptul sa incerca sa-i ia copilul, oricati bani ar avea.

    11
    3

  • dianda pe 19 Apr 2011, 09:47
    o "diva" si o mama de carton

    Opinia publica are o memorie foarte scurta. Asa s-a inflamat si cand alta 'diva".(M.Radulescu) a cerut sa se faca mitinguri pentru ca verosul afacerist sa fie pedepsit. Iar acum locuieste pe banii verosului in strainatate unde isi primeste si "prietenul " de suflet. In cazul de fata totul este de poza atat de o parte cat si de cealalta: in curand se deschide actul doi: lupta pentru avere care a fost de fapt scopul principal , copilul a fost numai un instrument , de la nastere, pentru acest scop: la inceputul scandalului s-a scris ca nu vrea decat sa-si ia copilulu de parca acest nu era si al tatalui , apoi printre randuri au inceput sa fie strecurate si cuvinte ca partaj, bunuri personale , bunuri dobandite in timpul casatoriei. Acum se scrie despre mama de parca ar fi feciora neprihanita si se trec sub tacere escapadele acesteia intens mediatizate prin cluburi din tara si din strainatate si legaturile cu diversi club-meni. Acum este mama , atunci era numai "diva".

    6
    6

  • Ana pe 19 Apr 2011, 09:00
    Monica

    Imi imi pare bine ca are fetita langa ea pentru ca e mama si pentru ca a demonstrat ca o iubeste. Si ea chiar este o diva dupa cate a indurat mentinundu-se pe calea cea buna, ramanand frumoasa, cu stil.

    15
    7

  • Elena pe 19 Apr 2011, 08:40
    Monica

    Sa va fie rusine ca folositi asemenea cuvinte.Inainte de toate este femeie si in acelasi timp mama. Stiti cum a spus Napolean ? Sa respectam cuvantul MAMA.

    26
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod