5 declaraţii de pe Facebook care au zguduit lumea mondenă

6 Februarie 2014
Mediul virtual a devenit, în ultimul timp, locul în care vedetele îşi exprimă frustrările sau atacă verbal alte persoane, pornind adevărate scandaluri.
1 din 6

Mircea Solcanu doreşte moartea unui copil

Mircea Solcanu a publicat, săptămâna trecută, un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care îi ataca pe cei din familia Anghel, mai exact pe părinţii băieţelului ucis de maidanezi. „Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni tv? Sper, însă, ca Bunul Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil… şi nu trebuie să-l mănânce vreun căţel, există şi cancer şi leucemie şi tetrapareză“, a scris Solcanu pe reţeaua socială.

După ce a publicat mesajul, Mircea Solcanu a fost atacat de foartă multă lume în mediul virtual, dar şi de presă, iar vedeta a preferat să se închidă în casă. Mai mult de atât, el şi-a dat demisia de la Acasă TV, cu speranţa că gestul lui va dovedi cât de mult regretă cele întâmplate.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Adina pe 7 Feb 2014, 14:43
  Articolul 'Mircea Solcanu doreşte moartea unui copil"

  Mediatizarea excesiva a cazului Ionut, mai ales cand veridicitate multor declaratii ale familiei Anghel este pusa sub multe semne de intrebare, inca de la inceput, dar si aparitia „legii eutanasierii” fac ca oamenii in general si mai ales persoanele bolnave care au suferit interventii pe creier sa aiba reactii neobisnuite. Este regretabila reactia lui Solcanu dar trebuie sa va amintiti ca anul trecut el a avu o interventie neurochirurgicala dificila. Nu il apar dar cred ca acest lucru trebuie luat in consideratie vis-a-vis de reactia lui. Sunt sigura ca cei din conducerea PROTV/ACASA cunosc problemele neurologice prin care a trecut Solcanu si ar fi trebuit sa se implice mai intai intr-o investigatie medicala, NU sa-l dea afara .inainte de rezultatele medicale. NU dai intr-un om, mai ales bolnav, cand il vezi la pamant

  1
  4

 • nico pe 7 Feb 2014, 00:54
  Trist dar adevarat

  A fost o explozie de moment , nu cred ca s-a gindit la propriu . Adevarat este ca au umblat pe la toate televiziunile si eu personal zic ca daca bunica ar fi fost mai atenta poate nu se intimpla tragedia .

  5
  2

 • victo_53 pe 6 Feb 2014, 08:47
  Putin cam dur

  Nu cred ca a dorit moartea unui copil,cred ca nu s-a exzprimat corect si a dat motiv de interpretari, dar ce a spus despre parintii lui Ionut este purul si crudul adevar,au alergat dupa publicitate si bani

  10
  5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod