5 declaraţii de pe Facebook care au zguduit lumea mondenă

2 din 6

Mircea Badea şi războiul permanent cu Radu Banciu

Radu Banciu şi Mircea Badea se bat pentru audienţă, însă războiul lor merge chiar mai departe de atât. După ce s-au tot atacat prin intermediul emisiunilor pe care le modereză, Mircea Badea a început să se ia de Banciu şi pe Facebook.

După ce site-ul televiziunii Antena 1 a postat o ştire în care Banciu îl ataca pe Badea, realizatorul de la Antena 3 a luat foc. „Antena 1 îl iubeşte pe Cap de porc (n.r. Radu Banciu). Şi face tot ce poate ca să-l promoveze şi să-l facă vedetă. Iată că sunt un bun coleg şi îi ajut în acest demers minunat. Le şi promit cu aceasta ocazie celor de la Antena 1 că voi fi alături de ei în toate vicisitudinile ce sigur urmează întocmai ca cel pe care îl ridica în primetime-ul lor şi pe site-ul lor. Mult succes“, a scris Mircea Badea pe Facebook.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Adina pe 7 Feb 2014, 14:43
  Articolul 'Mircea Solcanu doreşte moartea unui copil"

  Mediatizarea excesiva a cazului Ionut, mai ales cand veridicitate multor declaratii ale familiei Anghel este pusa sub multe semne de intrebare, inca de la inceput, dar si aparitia „legii eutanasierii” fac ca oamenii in general si mai ales persoanele bolnave care au suferit interventii pe creier sa aiba reactii neobisnuite. Este regretabila reactia lui Solcanu dar trebuie sa va amintiti ca anul trecut el a avu o interventie neurochirurgicala dificila. Nu il apar dar cred ca acest lucru trebuie luat in consideratie vis-a-vis de reactia lui. Sunt sigura ca cei din conducerea PROTV/ACASA cunosc problemele neurologice prin care a trecut Solcanu si ar fi trebuit sa se implice mai intai intr-o investigatie medicala, NU sa-l dea afara .inainte de rezultatele medicale. NU dai intr-un om, mai ales bolnav, cand il vezi la pamant

  1
  4

 • nico pe 7 Feb 2014, 00:54
  Trist dar adevarat

  A fost o explozie de moment , nu cred ca s-a gindit la propriu . Adevarat este ca au umblat pe la toate televiziunile si eu personal zic ca daca bunica ar fi fost mai atenta poate nu se intimpla tragedia .

  5
  2

 • victo_53 pe 6 Feb 2014, 08:47
  Putin cam dur

  Nu cred ca a dorit moartea unui copil,cred ca nu s-a exzprimat corect si a dat motiv de interpretari, dar ce a spus despre parintii lui Ionut este purul si crudul adevar,au alergat dupa publicitate si bani

  10
  5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod