30 de vedete dublate de versiunile lor din tinerețe: Au dat timpul înapoi!

Orice e posibil cu Photoshop: iată-l pe Keanu Reeves de azi lângă Keanu Reeves din anii '90!
Cu unii dintre noi timpul are răbdare, cu alții e nemilos. Dar până la urmă, cu toții îmbătrânim - sigur, cu excepția lui Keanu Reeves!

Ard Gelinck, un designer grafic olandez, și-a propus să ne arate cum au îmbătrânit vedetele, realizând cu talent și cu ajutorul Photoshop o călătorie în timp: fiecare celebritate apare într-o imagine lângă versiunea sa din tinerețe. Montajele lui foarte reușite îți dau senzația că Leo DiCaprio chiar a pozat cu puștiul DiCaprio din urmă cu mai bine de două decenii.

"Am postat fotografii online timp de mai bine de zece ani. Uneori mă provoc să creez unele serii foto, inclusiv aceasta, <<atunci și acum>>, așa cum se văd destule acum"
, a declarat artistul în vârstă de 45 de ani pentru Bored Panda.

Măiestria lui Ard Gelinck duce exercițiul de tip "atunci și acum" la un alt nivel și uneori te face să crezi că vezi dublu.
Grija pentru culori, pentru lumini, tonuri și proporțiile bine potrivite ale personajelor îmbină perfect fotografiile noi cu cele vechi, rezultând cadre foarte realiste.

Decorul pe care autorul îl adaugă are legătură cu cariera, cu personalitatea sau cu viața protagoniștilor. De exemplu, Tom Hanks se întâlnește cu el însuși pe banca din "Forrest Gump". În alte situații, vedetele interacționează cu versiunile lor mai tinere, ca și cum tocmai s-au întâlnit cu adevărat.

Pe lângă abordarea sa inovativă și abilitățile sale incontestabile, munca lui Gelinck acoperă exact ce le place internauților cel mai mult: să vadă cum îmbătrânesc celebritățile, notează Bored Panda.
Și de data aceasta se dovedește că aproape toate sunt ca vinul vechi și îmbătrânesc cu grație. Alții par la fel de tineri ca versiunile lor de acum câteva decenii.

Cu 184.000 de admiratori pe Instagram, Ard Gelinck este mulțumit că munca lui se bucură de apreciere. "Am fost plăcut surprins când m-au căutat mai multe instituții media din toată lumea, la începutul acestui an. Și, desigur, am mulți admiratori. Și tot cresc. Foarte frumos. E plăcut să vezi că poți distra oamenii și să le arăți ceva care îi face să râdă și să se gândească", a declarat autorul imaginilor.

Din 2017, el a creat numeroase imagini prelucrate, care necesită între una și patru ore de muncă.
Artistul a editat cu ajutorul Photoshop imagini ale mai multor vedete, precum Madonna, Tina Turner, Annie Lennox, Jason Priestley, Robbie Williams, Sylvester Stallone, Michael Douglas, BeeGees și Lionel Richie, punându-le alături de versiunile lor mai tinere. "Uitându-ne la transformările acestor celebrități de-a lungul anilor nu ne permite doar să vedem cum îmbătrânesc oamenii, ci ne declanșează și nouă amintiri despre starurile preferate din muzică, filme, televiziune care nu mai sunt printre noi, nu putem să nu ne amintim de trecutul nostru și să nu privim la schimbările noastre", a spus artistul.

Eforturile lui Gelinck au atras și atenția starurilor.
Impresionate de rezultate, multe vedete au postat imaginile pe rețelele de socializare. Surprins de succesul său, olandezul a mărturisit cu modestie că faptele vorbesc de la sine - dacă ești redistribuit de cele mai mari nume din industrie, înseamnă că faci ce trebuie.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod