30 de vedete care iubesc câinii: Imaginile cu care au topit inimile fanilor

De multe ori, vedetele au mai multă încredere în câinele lor decât în oameni. Legătura lor specială răzbate din aceste imagini care fac deliciul fanilor.
Se spune, pe bună dreptate, că pentru a cunoaște cu adevărat un om trebuie să vezi cum tratează animalele. Din acest punct de vedere, vedetele n-au nimic de ascuns: când se atașează de un câine (sau de mai mulți), sunt gata să-i ofere totul animalului preferat, iar relația lor nu va avea limite.

Multe staruri adoră câinii și nu-i de mirare că unele au mai multă încredere în aceste animale devotate decât în oamenii din jurul lor și ar da orice pentru ca ele să fie în siguranță și să aibă toate condițiile.
Vă amintiți de sperietura prin care a trecut Lady Gaga? Cei doi buldogi francezi ai cântăreţei, care au fost furaţi după un atac armat asupra persoanei care îi plimba, au fost găsiți și predați poliției. Vedeta se afla la Roma când s-a produs atacul violent din Los Angeles și a oferit o recompensă de 500.000 de dolari pentru restituirea lui Koji şi Gustav.

Într-o lume rece, în care banii produc o presiune insuportabilă iar relațiile umane rezistă foarte greu, nu-i de mirare că starurile se simt mai atașate de câinii lor de companie.
De la "fioroșii" Jason Momoa și Tom Hardy până la Billie Eilish și Jennifer Aniston, o mulțime de vedete au o slăbiciune pentru câini. Privind imaginile adorabile pe care le-a publicat Bored Panda, e ușor de înțeles de ce - prietenia unui câine este specială.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod