Natura câștigă mereu: Cele mai frumoase imagini cu peisaje și animale, premiate în Japonia

Prinși în vâltoarea vieții de zi cu zi, uităm prea ușor câtă nevoie avem de natură. Aceste imagini premiate într-un concurs foto din Japonia ne încântă cu cele mai frumoase peisaje și animale.
E nevoie de talent, de o răbdare de fier și de o pasiune extremă pentru natură pentru a reuși fotografii atât de frumoase precum cele distinse la Tokyo International Foto Awards. În fiecare an, concursul foto din capitala Japoniei desemnează cele mai reușite instantanee care au ca temă natura, iar ediția din acest an nu a dezamăgit așteptările: peisaje copleșitoare, precum și cadre care surprind în prim-plan animale domestice și sălbatice au atras aprecierile juriului.

Realizate de fotografi profesioniști, dar și de amatori, imaginile splendide publicate pe site-ul competiției și pe Facebook constituie cea mai bună pledoarie pentru protejarea naturii. La urma urmei, ea este mare câștigătoare. Și dacă ea câștigă, cu toții avem de câștigat.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod