30 de vedete așa cum nu le-ai mai văzut: Desenele ciudate de care râde toată lumea

Portretele fidele ale celebrităților, atât de realist desenate încât par niște fotografii, au mare succes pe internet. Dar și caricaturile care stârnesc hohote de râs se bucură de interes.
Portretele fidele ale celebrităților, atât de realist desenate încât par niște fotografii, au mare succes pe internet. Dar și caricaturile care stârnesc hohote de râs se bucură de interes.

Internetul e plin de artiști și "artiști", dar rareori poți vedea lucrări realizate într-o cheie atât de ironică precum cele semnate de Tw1tter Picasso, alias Ballpoint Papi, pseudonimul americanului Kevin Park. Acesta creează cu pixul portrete atât de nereușite, încât au devenit foarte interesante - sunt mai degrabă niște caricaturi care oferă o perspectivă hilară asupra celebrităților.
Desenele sunt făcute special atât de nereușite, de parcă ar fi create de mâna unui copil de patru ani, dar tocmai acest stil atrage interesul pe internet și l-a făcut cunoscut pe autorul lor.

3 dolari pentru un portret


Tw1tter Picasso a început să posteze pe Twitter portretul oricui îi trimitea 3 dolari prin PayPal, dar în ultimii audiența lui a explodat și așa a ajuns să-și publice lucrările pe Instagram. Acum are peste 272.000 de urmăritori pe toate platformele de socializare și desenează portretul oricărei vedete, de la Post Malone la Cardi B.

"Am simțit că e o modalitate bună de a mă exprima și de a rămâne ocupat când mă plictiseam", a spus el pentru Bored Panda.

Artistul a povestit că a început să deseneze ca să se distreze - a început să-și caricaturizeze prietenii și profesorii, apoi a trecut la vedete.
Dar când și-a postat prima oară lucrările pe Twitter, a realizat că oamenilor le plăcea ceea ce făcea el, așa că a continuat, iar ce a urmat se știe.

"Sincer, arta e subiectivă. Ceea ce pentru unii poate fi oribil pentru alții e cool. Pentru mine, atâta timp cât portretele mele îi fac pe oameni să râdă, înseamnă că desenez bine", a explicat el.

Capodopere de tot râsul


Și cei desenați îi apreciază portretele, deși nu-i reprezintă deloc așa cum s-ar aștepta ei. Cântărețul canadian The Weeknd, de exemplu, și-a schimbat recent Tw1tter Picasso, ceea ce i-a adus artistului un nou val de admiratori.

"Cred că desenele mele au tracțiune când alte pagini încep să le publice, iar vedetele află de ele.

Când văd desenele, e amuzant să le auzi cum râd de ceea ce fac eu. Cred că își dau seama că, până la urmă, le apreciez", a mai spus Tw1tter Picasso.

Citește și: Jocul cu soarele. 27 de imagini spectaculoase făcute la răsărit


Bored Panda a publicat 30 dintre portretele hilare pe care le-a desenat acest artist. "Capodoperele" lui stârnesc hohote pe internet - cine și le-ar fi imaginat așa?

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod