20 de vedete care au purtat aceeaşi rochie. Cine arată mai bine?

de Daniel Dumitrescu, 21 August 2017

Cel mai rău lucru pentru o femeie este să descopere că altcineva poartă aceeaşi ţinută la un eveniment. Li se întâmplă şi vedetelor.
Nimeni n-ar vrea să ajungă la serviciu sau la o petrecere şi să constate că altcineva a avut "strălucita" idee să se îmbrace exact, dar exact la fel. Ei bine, acesta e un coşmar pentru celebrităţi, care investesc enorm în imaginea lor.

Ţinutele pe care actriţele şi cântăreţele le poartă pe covorul roşu sunt în atenţia tuturor, iar presa trece în revistă, în ziua următoare, cele mai reuşite şi cele mai neinspirate apariţii. Create de designeri celebri, piesele foarte scumpe reprezintă rodul multor ore de muncă şi ar trebui să fie creaţii unicat.
Lucrurile nu stau însă întotdeauna aşa şi se întâmplă ca unele vedete să fie victimele unor coincidenţe nedorite, îmbrăcând aceeaşi rochie.

Bright Side a realizat o selecţie cu rochiile identice purtate de vedetele de la Hollywood. Până la urmă, dacă tot au aceeaşi rochie, putem decide mai uşor cine arată mai bine, nu-i aşa?

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod